Login/Registracija

PEVAČICA PRIZNALA – Autori pesama nas MALTRETIRAJU (VIDEO)

Gostujući u emisiji „Grand Magazin“, poznata pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Nevena Nensi Stojanović, progovorila je o situaciji u kojoj se mladi pevači nalaze.

Na pitanje voditelja, šta će raditi ukoliko nastupa ne bude u narednom periodu, ona je odgovorila sledeće – Pa snalazićemo se, šta da radimo, viša sila je viša sila, ne možemo ništa protiv toga, ali eto, radimo malo kavere, ako ništa drugo, kad već nema pesama. Mada nas i za to, moram da priznam, autori maltretiraju.


Pevačica je objasnila da nije skupo raditi kaver ukoliko se ne moraju platiti autorska prava, međutim, ima i onih autora koji ni po koju cenu ne žele da dozvole da se njihova pesma prepreva.

– To je jako čudno. Po nekoj mojoj logici, njima bi trebalo da imponuje da mi promovišemo njihove pesme, a njima to uporno smeta. Ja sam imala neku situaciju, ne bih da otkrivam ko i šta ali sam snimila jako dobar kaver i jako dobar spot ali nisam dobila dozvolu da to uradim – požalila se Nevena i dodala da se iskreno nada da će ipak objaviti to u nekom momentu jer se jako potrudila oko celog projekta.


Mnogi pevači zbog cele situacije drže i onlajn koncerte, a na pitanje šta ona misli o tome, Stojanovićeva odgovara da nije pobornik toga, jer muzičari žive za razmenu emocija i energije sa publikom, te ako to prestane, ovaj posao neće imati nikakvog smisla.

Celo gostovanje pogledajte OVDE:

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković