Login/Registracija

Pevač radio kao POLICAJAC, zbog Saše Popovića napustio sve: „Govorili su da sam BUDALA“

Braća Kazić, Dimitrije i Aleksandar, ostali su zapaženi kao najduhovitiji i najveseliji takmičari „Zvezda Granda“ koji su svojim preformansima pomerali granice. Zasluge za to imao je najviše njihov mentor Saša Popović koji im je osmišljavao svaki nastup, ali i koji je glavni krivac što se ovaj dvojac uopšte i pojavio u najgledanijem šouu. 


Međutim, ono što malo ko zna jeste da je Aleksandar završio Višu poslovnu škoklu, ali je od ranog detinjstva u muzici, dok je sedam godina mlađi Dimitrije po zanimanju policajac. 

– Nema onog ko nije propevao u policiji – našalio se nekadašnji takmičar „Zvezda Granda“ objavivši svoju fotografiju iz mladosti,a zatim za Grand Online otkrio zašto je napustio poziv za koji se godinama školovao. 


– Radio sam u policiji od 2009. do 2012. godine, a napustio sam je isključivo zbog muzike. U ovoj državi kada kažeš da hoćeš da ostaviš državni posao, beneficiran radni staž, redovnu platu da bi pevao i svirao za malo para, svi ti kažu „ti si budala“. Međutim, ja sam znao da predvidim neke stvari unapred i isplatilo se. Sve što sam želeo se ispunilo, pogotovo sada nakon takmičenja i dve objavljene pesme – ispričao je Kazićza Grand Online i dodao da reakcija publike govori da je napravio pravi potez.

Popularna braća nedavno su predstavila emotivnu pesmu „Sećanja“ za koje su dobili komplimente od gotovo svih takmičara prošlogodišnje sezone, ali i od samog mentora. 

Saša nas je pohvalio, pohvalio je i pesmu i u skladu sa tim dao nam je šansu da se još jednom predstavimo i otpevamo je u „Zvezdama Granda“ – rekao je Dimitrije, a nedavno je otkrio i da je poput svojih kolega iz takmičenja koji su se razveli, i sam stavio tačku na svoj dugogodišnji brak.


Iako je to učinio još pre godinu i po dana, tek sad je javno priznao da se razdvojio od supruge i da su ostali u odličnim odnosima. 

– Trudimo se zbog našeg sina Andreja, naravno. On je često i kod mene u porodičnoj kući, gledam da mu ništa ne fali i da ne oseti tu razdvojenost. A ja se osećam slobodno i srećno sada- iskren je bio, što možete da pogledate OVDE!

Aleksandar i Dimitrije nedavno smo nam otvorili vrata svog doma u Kovinu, gde žive sa majkom, sestrom, suprugom i decom, a detalje njihovog malog carstva možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić