Login/Registracija

Pevač OTKUCAO suprugu, ona se POSTIDELA: „To me strašno nervira“

Jedan od najskladnijih estradno-bračnih parova svakako su Goga i Marko Gačić koji i posle šest godina braka uživaju u ljubavi kao prvog dana. Koliko su skladni govori to što se međusobno podržavaju, retko svađaju, ali i što vole iste stvari. 

Jedna od njih je isti muzički i serijski program, o čemu smo nedavno pisali, ali ono po čemu se razlikuju jeste odabir filmskih žanrova, što je pevač otkrio u emisiji „A sad malo mi“ u kojoj su zajedno gostovali.


Međutim, njegova supruga nije se nadala da će je u emisiji „otkucati“.

– Ukusi su nam različiti iz razloga što ona voli da gleda horor filmove – rekao je pevač, što je iznenadilo kako voditeljke, tako i njegovu suprugu koja mu je poručila:

Da, Marko, ali kako gledam horor filmove? Gledam samo sa tobom i uvek gledam kroz prste preko lica zato što mi je to interesantno. 

Ali Gogina reakcija tokom zajedničkih trenutaka ume da ga izbaci iz takta. 

– To mene strašno nervira, često joj kažem ako će da gledaš tako (prim.aut. pokrivenih očiju), ja ću ugasiti – rekao je pevač, na šta je i Goga imala objašnjenje. 

– Ja se pravim da gledam, pa ne gledam, a Markova reakcija uvek kad gledamo najstrašniju scenu je “ Nije mi jasno zbog čega mi gledamo ove gluposti“, kao nije se uplašio, a ovamo… – rekla je pevačica što je nasmejalo sve u studiju. 

BONUS VIDEO

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić