Login/Registracija

Pevač otkrio kako je VERIO DEVOJKU, pa priznao: “Nisam PLANIRAO DA SE ŽENIM“

Za finalistu takmičenja “Zvezde Granda“ Nemanju Petrovića 2021.godina bila je najlepša u životu.

Pored uspeha u najpopularnijem muzičkom šou programu i izbacivanja svoje prve pesme u karijeri, Nemanja se u 27oj godini ostvario i u ulozi oca.


Samo 13 dana pred veliko finale, njegova supruga Daca na svet je donela devojčicu Katju, a ponosni tata je pukom srećom tada bio uz nju.

Bio sam u pripremama za finale i kako sam bio na relaciji Beograd Podgorica, srećom sam se za vreme porođaja zadesio tamo. Teško mi je pala odvojenost od njih kada sam nakon finala bio u Beogradu još desetak dana, ali kada sam se vratio kući sve je bilo kako treba– kaže Nemanja.


Nekada su se godine u kojima je Petrović sada smatrale kao već pozne za brak i decu, a danas se granica pomerila te je po standradima on zapravo mlad za takav korak.

– Nisam planirao da se ženim, to se nekako desilo spontano. Bili smo u vezi 3 godine i samo sam odlučio da je verim. Posle je usledilo venčanje i sve ostalo- ispričao je pevač pa otkrio kako je izgledao taj čin veridbe.


– Bio sam ubedljiv i upečatljiv (smeh). Nisam mnogo detaljisao, kupio sam prsten i odradio to u kućnoj varijanti. To je moj stil– rekao je u “Grand magazinu“.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA: Pevač „Zvezda Granda“ pokazao ženu i ćerku, pa objavio bajkovite praznične slike (FOTO)

DA LI VAM ZVUČI DOBRO? Nemanja skinuo hit „Ponoć“ (VIDEO)

Nemanja priznao da bi sve ponovio u ZVEZDAMA GRANDA, Bane ga pecnuo: „Posle 17 godina bude ti bolje

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac