Login/Registracija

Petar Mitić i Ivana Pavković otkrili gde idu na letovanje, a evo šta uvek urade kada krenu na odmor! (VIDEO)

Pevača Petra Mitića i njegovu suprugu pevačicu Ivanu Pavković posle dužeg vremen a sreli smo na jednom gradskom događaju, raspoloženi i nasmejani otkrili su nam šta se dešava na poslovnoim planu, ali i gde planiraju da otputuju na odmor.

– Kod mene se trenutno nešto radi, a što se tiče Petra on već ima spremnu pesmu – rekla je Ivana i priznala da i pored toga što dugo nisu radili zbog korone, jedva čeka da ode na odmor.

b4bd37eca41d066043476631746ea4daca65dff2

– Svi nas pitaju gde ćete na odmor, ja kažem kud ćeš duži odmor od ovoga što smo imali sad. Međutim, kako je krenulo ovo lepo vreme dobila sam želju da idem svuda. Naša destinacija je Grčka svake godine – rekla je pevačica.

– Moja familija je u Vranju, Ivanina je u Makedoniji i onda mi kreneko tako redom da obilazimo familiju, svi nas lepo čuvaju, pa se fino ugojimo do mora, pa se posle topimo. Obiđemo i familiju, spojimo lepo i korisno – dodao je Petra.

de4cc6123308517c44bf8173aaa3cf2931b5b96f

Ivana nam je poto ispričala i šta je za nju savršen odmor.

– Ja nisam nešto zahtevna, meni je dovoljna plaža, ležaljka, kafa, da gledamo u more, da se sunčamo, porodica pored mene i to mi je apsloutno najlepši odmor – ispšričala je pevačica.

Ceo intervju sa Ivanom i Petrom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić