PEC, PEC: Ceca šokirana odlukom žirija, urgirala za takmičara, Popović JE USLOVIO: „HOĆU I JA TEBE“

IMG 8001

Svoju sreću u „Zvezdama Granda“, večeras je okušao i Mahir Hukičević iz Brčkog, koji se predstavio numerama „Još je ne zaboravljam“ i „Srećno ne krivi me“.

Tokom njegovog izvođenja gotovo do samog kraja žiri je bio neizjašnjen, međutim kada je došlo vreme da se donese konačna odluka samo tri glasa bila su za njegov prolazak.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 6 ok 1

– Ovako je išlo, on peva, Ceca da glas, prođe malo vremena Đole stavi panik, Ceca ga pita o čemu se radi, a on verovatnoodgovara kako nema pojma– objasnio je delovanje žirija iz svog ugla Saša Popović prema čijem je mišljenju kandidat pevao korektno.

Ceca nije mogla da se načudi zbog čega ovaj momak nije prošao sa čim se složilo još nekoliko kolega.

Mnogo mi je žao što nisi prošao, ti jako lepo pevaš, mnogo mi je žao i šokirana sam– iskazala je svoj stav Ražnatovićka.

IMG 7785

Različito mišljenje istakao je Đorđe David koji ga je uporedio sa jednim od prethodnih kandidata iz Podgorice za koga je smatrala da je bolji od Mahira.

Ovaj dečko jeste imao svojih uspona i padova, vidi se da zna da peva, malo je ispadao, ostao je bez glasa, bila mu je visoka pesma, apsolutno nije kandidat koji treba da ispadne to je golema katastrofa– smatrala je Marija, dok je Ceca predložila Popoviću da ga vrati ukoliko bude prilike i da hoće da mu bude mentor ukoliko do toga dođe.

IMG 8029

Popović joj je u šali odgovorio kako on hoće nju, a kada mu je ona rekla kako će je dobiti, on je „promenio „odluku i rekao takmičaru da je prošao.

Ipak sve je ovo bila šala, jer takmičar je ovog puta prošao „Malo sutra“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić