Login/Registracija

PAZI PAPARACO: Članovi žirija u neviđenim situacijama (FOTO)

Početak snimanja 11. sezone „Zvezda Granda“ podiglo je veliku medijsku prašinu, a svu pažnju javnosti izazvali su članovi žirija. Od ove sezone stalnu šestorku, koju čine Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, dočekao je veliki broj fotoreportera ispred studija na Košutnjaku.

Među prvima na snimanje su stigli Jelena Karleuša i Aca Lukas koje su naši fotografi uslikali dok su izlazili iz automobila.

Nakon ulaska u studio oni su se pridružili svojim kolegama u bekstejdžu gde su ih dočekale televizijske ekipe. I Viki Miljković je bila raspoložena da podeli svoje utiske o novoj scenografiji i pravilima takmičenja koja su drugačija u odnosu na prethodnu sezonu i nije krila da je oduševljena.

I Snežana Đurišić se obradovala početku nove takmičarske sezone kao i svojoj ulozi u produkcijskom žiriju. Ana Bekuta među prvima je dala intervju za naš sajt www.zvezdegranda.tv koji ćemo objaviti narednih dana.

Marija Šerifović koja smatra da nova scenografija najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu izgleda fantastično zauzela je među prvima mesto u beloj fotelji.

Prva emisija 11. sezone „Zvezda Granda“ biće emitovana 24. septembra na Prvoj televiziji, OBN-u i Kanalu 5. Intervju sa članovima žirija čitajte narednih dana na našem sajtu.

Tekst: A.B. Fotografije: Z.K.Munja/D. Milošević