Login/Registracija

„Pamtim kako je VIKALA“ Zvezdi Granda i dalje odzvanjaju KARLEUŠINE REČI: „Bio sam jedini narodnjak“

Najgledaniji šou program „Zvezde Granda“ je mnogim neafirmisanim pevačima odlična prilika da se predstave publici i postepeno izgrade svoje ime i prezime na estradnom nebu. Zato neki od njih godinama pokušavaju da uđu u top 10, kao što je to bio slučaj sa Nemanjom Đurđevićem koji nije dogurao do finala, ali se posle nekoliko godina takmičenja konačno izborio za svoje mesto.

Tome je definitivno doprinela i Jelena Karleuša, koja mu je bila mentorka u prošlogodišnjoj sezoni, ali i Mira Škorić kao deo Jeleninog tima. 


Nemanja je nedavno objavio svoj prvenac za „Grand produkciju“, a i sam priznaje da je inteteresovanje za njegove nastupe sve veće, kao i da je pojavljivanje u takmičenju tome doprinelo. 

– To je bila jedna dobra škola posle koje definitivno treba odmor (smeh). Šalim se! Posle „Zvezda Granda“ je odmah krenuo posao, svirke, snimanja emisije, ali što se tiče takmičenja dobro sam se odmorio (smeh), ipak je sezona trajala dve godine. Ali opet kad sagledam sve, jeste bilo stresno, ali je i vredelo – izjavio je Nemanja i dodao da je zahvaljujući takmičenju mnogo toga naučio, kao i da mnoge savete i kritike pamti. Ipak,  mentorstvo Jelene Karleuše ostalo mu je u najlepšem sećanju, a njenih reči seti se svaki put kad stane na scenu. 


– Definitivno ću takmičenje pamtiti po saradnji sa mojom mentorkom Jelenom Karleušom koja mi je stvarno puno pomogla u pevanju, u nastupima, u svemu. Pamtim kako je na probama vikala „Ne sviđa mi se to“, „Mora ovako“ „Osmeh, energija“. Inače, ja sam bio jedini narodnjak u njenom timu, tako da se baš trudila oko odabira pesama i svega – istakao je Đurđević u emisiji „Grand parada“ i dodao da zahvalnost duguje kompletnom timu Grand produkcije.

Iako je na dobrom putu da izgradi uspešnu karijeru, smatra da u današnje vreme i nije baš lako mladim pevačima da se izbore za sebe. 

– Mislim da nas mnogo ima i da sve korak po korak mora da se radi. Mnogo je teško isplivati sada na površinu jer po deset pesama dnevno izlazii, zaista je teško. Nekako mi se najviše ceo taj estradni put dopada od Ace Pejovića, on mi je na prvom mestu i baš za njegovu karijeru mislim da je pravljena korak po korak do savršenstva –zaključio je pevač. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić