Login/Registracija

PALO PRIZNANJE! Nakon ovih Cecinih reči Bosanac PUCA OD PONOSA!

Fantastičan nastup Kenana Derviševića (22) iz Zenice koji je bio u timu Dragana Stojkovića Bosanca oduševio je žiri te se on u naredni krug plasirao sa maksimalnih šest glasove.

Pesme koje je za ovo veče odabrao bile su „Oči moje kletvom bih vas kleo“ i „Otkud tebe da se setim“ kojima je razgalio publiku i žiri.

– Prvo, ajde što si odvalio i prvu i drugu pesmu, ali od šesnaest kandidata u večerašnjoj emisiji on je jedan jedini narodnjak – zaključio je Popović, a Mili se nadovezao: – Propade nam šou!

– Narodnjaci su posao – složila se Snežana sa Popovićem, a kada je Saša pitao svoje kolege imaju li šta da dodaju svi u glas su se složili da je takmičar bio savršen.

– Sve je super  – pohvalila je Ceca kandidata, a Bosanac joj je odmah dopacio: – Neka Ceca kaže nešto!

– Pa vidi tačno se čuje rad tvog mentora na tebi, jako si uznapredovao od prethodnog puta, da nisi kod Bosanca ja mislim da te ne bi ni bilo – rekla je Ceca kroz smeh, a Bosanac je pucao od ponosa nakon ovih njenih reči.

– Kako kažu „Krivo sedi, pravo besedi“ – dodala je Ražnatovićeva, a Bosanac joj je kroz osmeh odgovorio: – Možda te vodim na Kipar Ceco.  

– Čuje se taj rad sa Bosancom, samo nastavite ovako – zaključila je Bekuta sa kojom su se složili svi članovi žirija, a ovaj takmičar je nasmejan i ponosan napustio veliku scenu sa maksimalnih šest glasova.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić