Login/Registracija

PALA VERIDBA u „Zvezdama Granda“: Takmičar zaprosio dugogodišnju devojku USRED EMISIJE

Student stomatologije, Luka Aleksić, kome je pevanje velika strast stao je rame uz rame sa Nikolom Stojanovićem i ukrstio glas u još jednom večerašnjem duelu.

Luka je odabrao pesme „Godine prolaze“ i „Čija je onozvijezda“, dok je Nikola pevao „Čubura“ i „Koliko plavo je“, a rezultat glasova bio je 4:3 za stomatologa.

Pre nego što je dao reč članovima žirija, Popović je zatražio da se uključi Voja iz bekstejdža koji je predstavio podršku takmičara, nako čega je zamolio Voju da dovede Nikolinu devojku na scenu.

Nakon saznanja da se zabavljaju 5 godina, Saša je dao reč kandidatu i nagovestio da on ima nešto da kaže.

– Ja sam dugo razmišljao, ovih mesec dana kako ću i šta ću… S obzirom da smo skoro pet godina zajedno i da čekamo bebu udaj se za mene– sa tremom u glasu rekao je Nikola, a zbunjena devojka nije znala koju ruku da mu pruži da joj stavi prsten.

Usledio je gromoglasan aplauz ispraćen zvižducima, a Snežana Đurišić dala je sebi za pravo prva da im čestita s obzirom da je mentor.

Saša Popović odlučio da idu obojica u baraž i da nema potrebe za komentarisanjem i u ime Grand produkcije poželeo im srećnu svadbu.

Foto: Z. K. Munja/E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: S. Čumić