Login/Registracija

PALA KRV U “ZVEZDAMA“ a zbog jedne pevačice CEO ŽIRI IZLETEO NA SCENU

Dok sa nestrpljenjem čekate novu epizodu “Zvezde Granda“ mi vam ekskluzivno donosimo kadrove koji će vam zagolicati maštu i učiniti da se sutra ni na sekund ne odvojite od malih ekrana.


Veličanstven početak drugog kruga prirediće kandidat iz tima produkcije koji će na sceni, zajedno sa mentorom Aleksandrom Milićem Milijem, učiniti nešto što niko nije- pustiće krv.

Da, da, dobro ste pročitali. Zarad dobrog nastupa, koji je ceo žiri pa i Sašu Popovića ostavio bez teksta, takmičar je bio spreman da se poseče razbijajući čašu o glavu, a u ovoj ludosti ispratio ga je i Mili lično, koji je to objavio i na svom Instagram profilu.


Međutim, to nije jedina ludost koju je ovaj kandidat uradio. Pored gore navedenog, mladić je u jednom trenutku svoje interpretacije prišao Draganu Stojkoviću Bosancu i poklonio mu ružu iz nepoznatog razloga. Navikli smo da kroz sezone ovog takmičenja vidimo svakake kavaljere, ali ovo do sada nismo imali.

Šta je razlog ovog poteza i da li je bio u dogovru sa mentorom ili samoinicijativan, saznaćete sutra.


Ono što definitivno niko nije očekivao jeste spontani nastup jedne poznate pevačice na Grandovoj sceni, zbog koje je ceo žiri izleteo na istu pa zaigrao i zapevao. Zbog kapuljače koju je nosila na glavi mnogi nisu uspeli da joj utvrde identitet, a vi pogledajte video pa pokušajte da pogodite ko je!


Veći deo neviđenog spektakla do sad pogledajte u nastavku, a mi se vidimo sutra od 21 čas!

Foto: Z. K. Munja/ Luća/ Eli,
Autor: I. Ankić/ T. Bogavac