Login/Registracija

„PAKAO, TO NEMA VEZE SA MOZGOM“ Popović protiv ostatka žirija

Ove večeri na velikoj sceni predstavili su se i Nikolina Pejić (19) koja je bila u timu Ane Bekute i bračni par Dajana i Nikola Semlekan iz tima Cece Ražnatović.

Nikolina je otpevala pesme „Više nisi moj“ i „Da li si dovoljno jak“, dok se bračni par Semlekan predstavio pesmama „Princeza“ i „Ne zanosim se ja“, a rezultat na kraju duela bio je 4:1 za Nikolinu.

– Kad smo vraćali kandidate, ja sam vratio Dajanu i Nemanju zato što su uvek atraktivni i interesantni i mislio sam da će ovoga puta da zablistaju, ali desilo se to što se desilo… Ova prva pesma nije bila loša, bila je manje više okej – rekao je Popović.

– Šta, prva pesma nije bila loša? – čudila se Snežana, a onda su se i ostali članovi žirija nadovezali, a najglasniji je bio Đorđe: -Prva pesma je bila pakao, nisu jedan ton uboli, ja gore izvedenu pesmu nisam čudo.

– Ja ne kažem da je pesma bila odlična, sli nije bila loša – nastavljao je Saša da brani svoje mišljenje, ali i Đorđe svoje: – To veze sa mozgom nema!

– Kandidatkinja broj jedan je večeras imala sreću zbog ovog para koji je nije imao, inače ni to nije bilo baš sjajno. Mnogo si bila bolja u odnosu na protivnike u ovom duelu – rekla je Snežana, na šta je Popović odmah hteo da prekine raspravu i zaključio:- I to je zaključak žirija uopšte, prema tome ja tu ne bih mnogo diskutovao, to je to. Pružili smo još jednu šansu Semlekanima, ali nije bilo kako treba, a Nikolina ti se bori u baražu!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić