Login/Registracija

OVO SE ZOVE UMETNOST: Gruevska NOVOM PESMOM postavila standarde (VIDEO)

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Marija Gruevska rešila je da ne staje kada je reč o novim pesmama te objavila još jedan singl pod nazivom „Isti sme“.


Ovakva umetnost se od nje i očekivala budući da se još tokom takmičenja predstavila kao pravi performer koji vodi računa o svakom detalju. 

Muziku i aranžman za novu numeru radio je Zoran Grujovski, dok je za tekst zadužen njen otac Duško Gruevski, za koga je više puta istakla da joj je velika podrška i tvorac mnogih ideja.


Inače Marija se sa ovom numerom prijavila za Izbor pesme za Evroviziju 2022. godine, međutim, kako nije prošla, pevačica nije želela da uskrati vernu publiku da u njoj uživa.

– Najavljujem vam moju novu pesmu „Isti sme“, koja je ove godine poslata na konkurs za Evrosong, ali nije bila prihvaćena, pa sam odlučila daje ne ostavljam u fioci- istakla je Gruevska.


Čini se da su slušaoci prepuni pozitivnih komentara, a sudeći po njihovim komentarima pesma preti da postane ozbiljan hit.

„Predivna pesma Marija“, „Svaka čast, samo tako nastavi“, „Iako ne razumem makedonski pesma mi se mnogo sviđa“ tvrde fanovi.

Uživajte u Marijinoj novoj pesmu „Isti sme“:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović