Login/Registracija

Ovo se do sad nije desilo u ZVEZDAMA GRANDA, Marija IZGORELA od besa: „E, sad ću da ga uzmem“

Čudne se stvari dešavaju u „Zvezdama Granda“, a u prilog tome svedoči i večerašnja situacija koja se odigrala oko takmičara Ramiza Bulagića (23) iz Sarajeva.

Ovaj mlađani momak se u takmičenju predstavio pesmama „Oči moje kletvom bih vas kleo“ Safeta Isovića i „Hajde idi drugome“ Darka Lazića, a žiri je gotovo tokom celog nastupa većao da li da stisne panik taster. 

Iako su se svi složili da to učine, Đorđe David je oklevao, što je Mariju Šerifović izbacilo iz takta. Ali nakon što je roker dao panik na kraju nastupa, Mara je „izgorela od besa“ i u poslednjem trenutku promenila odluku i rešila da mladom momku iz Sarajeva da šansu.

– Ja sam među prvima dala panik. Đorđe se kanio, kanio kao da treba da ide na WC šolju i čekao pet sekundi pred kraj nastupa da stisne panik. E, dobro, sad sam ga ugasila i dala glas i hoću i da ga uzmem – rekla je ljutito Marija, dok je publika ovacijama pozdravila njenu odluku. 

Đorđe je svoju odluku opravdao rečima da takmičarima treba dati šansu do samog kraja, kao i da je pod Marijinim uticajem morao da stisne panik.

Gledala me je kao Nemca. Evo, neka se napravi presedan pa nek ode kod Mare na WC šolju – našalio se Džordž, a Saša Popović doneo je odluku i saopštio: Napravićemo presedan. Može da ide kod tebe, Maro, ako produkcija kaže ne. 

– Šta je ovo? Uzimam takmičare koji su dobili panik – rekla je iznenađeno Marija, pa kandidatu s osmehom poručila: – Dobro došao. Biće problema, Ramize, biće problema!


Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić