Login/Registracija

OVO NEĆETE VIDETI NA TV-u: Euforija je počela, evo ko sigurno ulazi u FINALE (VIDEO)

Trka za polufinale postala je najužarenija, a kandidati napetiji nego ikad, jer ipak je večeras noć odluke u kojoj ćemo saznati ko od 26 polufinalista ide u veliku završnicu najgledanijeg šoua „Zvezde Granda“.  

Da nije lako ni kandidatima ni mentorima uverili smo se još na tonskoj probi, a mi vam donosimo detalje sa iste koje sigurno nećete videti na TV-u. 


– Molim Boga da se što pre završi, ne mogu više da podnesem taj pritisak i da me nerviraju članovi žirija – izjavila je Ceca Ražnatović, dok je njen kolega i saborac iz takmičenja Đorđa David bio relaksiran toliko da je čak i zapevao na probi, čime je zgrozio, uplašio, a na kraju i nasmejao Anu Bekutu. 


– Euforija je velika, jedva čekamo da nastupimo. Sad je proba, već se zahuktava sve – rekao je Miloš Kovačević, dok je Hanadu Džehveroviću poverena uloga komentarora sa snimanja, gde je najviše komentarisao ponašanje Đorđa Davida na sceni.

Sve dok je miran, dok stoji podignute glave znači da je zadovoljan – objasnio je Džehverović koji nije mogao da sakrije dobro raspoloženje na tonskoj probi, te je sa Aleksandrom Josifovskim u nekoliko navrata đuskao.

Da je atmosfera uoči polufinala odlična uverili smo se i kada je lepa voditeljka Sanja Kužet zaigrala sa našim fotografom Zoranom Kuzmanovićem Munjom.


– Izvini, žvaćem bombonu onu što čisti grlo, da, da – rekao je zbunjeno Mustafa Mehić, nakon što smo ga uhvatili kako nestrpljivo čeka da nastupi, ali uveren da će i sam otići u finale.

– 100 posto, full sam spreman, naravno idemo u finale – kroz osmeh je dodao. 


Sandra Mladenović nije skidala osmeh sa lica, a poslednje instrukcije dobila je od mentorke Ane Bekute,ali i Snežane Đurišić i otkrila bez čega večeras ne izlazi na binu.

– Bez energije i pozitive- rekla je Sandra, dok je Stefan Tomić ovoga puta iznenadio sve golim stomakom. 

– Nadam se da neće previše videti, jer nisam baš atleta – našalio se Stefan.

Ali nije se samo on šalio. Mnogi od kandidata tremu su ubijali čašicom, ali dok su neki pili vodu, bilo je i onih koji su se krili od naših kamera. 

Kakva je atmosfera u Grandovom studiju, ko ima tremu, a ko je nestrpljiv i uveren da ulazi u finale, pogledajte u videu koji sigurno nećete gledati na TV-u. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac