Ovo je bio PRVI POSAO Voji Nedeljkoviću: „Nisam uzeo pare, ali NAPRAVIO SAM ŠTETU!“

Voja Nedeljković jedan je od najpopularnijih voditelja na našim prostorima, a svojim šarmom i neverovatnim smislom za humor publika ga je zavolela još tokom rada na Trećem kanalu, dok ga danas gledamo u šou „Zvezde Granda“ i emisiji  „Zvezde Granda Specijal“.

0d442704f9c8f34e99fff5bff87012287e8f3c5d

Iako deluje da je Voja rođen za rad na televiziji, njegov prvi posao se dosta razlikovao od svega čime se bavi danas,a anegdota prvog radnog dana nasmejaće vas do suza.

– Prijatelj me je pozvao da radim na garderobi. Ja sam otišao to da radim i zeznuo sam nešto, izmešao sam brojeve i kaupute- rekao je voditelj nedavno gostujući u emisji „Praktična žena“, a zatim ispričao kako je njegova majka reagovala kada ga je tu zatekla.

– Moja pokojna majka je došla i rekla „Šta radiš ti idiote ovde ajde teraj se kući“ i ja sam ostavio one papiriće. Da li je iko našao svoj kaput ne znam. Nisam uzeo neke pare, ali sam štetu napravio- kroz smeh se prisetio Nedeljković.

Nekoliko godina nakon ovog peha, vodio je program na jednom radnoj akciji što je svakako bio i korak ka poslu kojim se danas bavi.

45939e713fb953f5b531438ad416641fdd92cd8e

POGLEDAJTE I 

NIKO NIJE VEROVAO DA ĆE POSTATI POZNAT: Voja o tome kakav je bio u detinjstvu!

Voja objavio SLIKU STARU preko 20 godina, fanovi u šoku: „JESI LI TO TI?! (FOTO) 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić