Login/Registracija

Ovi takmičari su dobili mentore, jedan član žirija ostao KRATKIH RUKAVA

Pred teškim izazovom zvanim „Zvezde Granda“ ove subote našlo se čak 16 kandidata od kojih samo dvoje nije uspelo da pobedi tremu, pokaže svoj maksimum i takmičenje nastavi uz mentora.

Čini nam se da je čuvena šestorka spustila kriterijume za ocenjivanje, a prilog tome svedoči i situacija sa kandidatom koji i nakon dobijanja panika i manjka samopouzdanja na sceni, uspeo da prođe u drugi krug. 

Naime, takmičar je priznao je da mu se rutinska operacija krajnika iskomplikovala, kao i da se nakon dve operacije pojavio u takmičenju, zbog čega je kod članova žirija nastupio osećaj krivice. 

– Baš mi je žao do j**a. To je viša sila i sad mi je krivo. Hoću da ga uzmem ako Saša dopusti, da dobijem i ja jednog paničara- rekao je Đorđe, ali su mu poverenje na kraju ukazali Mili i Snežana kao produkcija. 

Saša Popović otkrio je da je još tri emisije ostalo do kraja prvog kruga, nakon čega će početi lavovska borba mentora i njihovih kandidata.

– Jedva čekam, ja sam spremna – poručila je Marija, dok je u ovoj epizodi kratkih rukava ostao jedino Dragan Stojković Bosanac koji nije uzeo nijednog takmičara. 

Pogledajte spisak mentora i njihovih kandidata:

Marija Šerifović – Anđela Petrušić, Zlatko Tole

Đorđe David – Jelena Marković, Nikolina Perković, Nemanja Slavković

Viki Miljković – Haris Džananović

Svetlana Ražnatović – Bojana Smiljanić, Aleksandra Ivanov, Dajana Semlekan

Aleksanadar Milić Mili – Nikola Raičević, Jovana Seležan, Nino Mrčela

Snežana Đurišić – Jovana Šćekić

Ana Bekuta – Mirza Karabegović.

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić