OVAKO JE SVE POČELO: Tokom njihovog duela došlo je do NAJŽEŠĆE SVAĐE Milija i Đorđa o kojoj svi bruje

Dva sjajna vokala Kenan Dervišević iz Bosančevog tima i Mustafa Mehić, kome je mentor Marija, napravili su pravu feštu na sceni. Pravi narodnjački duel završio se nerešeno i to ni manje ni više nego sa po šest glasova za svakog takmičara.

a0b96a2625b4cfcab7736222a3b3515932ee8d97

Publika je aplaudirala i iz sveg glasa navijala za mlade momke, a Popović se odmah našalio sa čuvenom baba Novkom.

– Moram da vam kažem da je gospođa Novka najglasnija od kada je dobila tašnu od Cece. Od tad je toliko glasna i nezaustavljiva. Novka ja vam obećavam, Viki će da vam donese novčanik, a Mili će doneti nešto u taj novčanik od onoga što je zaradio sa Cecom, a to nije malo, to su milioni- šalio se Sale.

– Ne daje se prazan novčanik!- dobacila je Ceca.

736b60d042f71eb3d1dcf71d9fd73d317f7d574d

Nakon malo šale usledilo je ikad kraće preglasavanje, a Popović je brzinom svetlosti odlučio da obojica prolaze direktno u naredni krug.

Ponosna mentorka Marija skočila je od sreće i predložila da Kenan i Mustafa uvek budu zajedno u duelu budući da su obojica vrhunski vokali u kojima svi uživaju.

Iako su od žirija očekivali samo reči hvale, Snežana Đurišić srušila im je snove i počela od onoga što joj se večeras nije dopalo.

3403169e36ae14a76e6ed9a84ef4c11c00ce2a9d

– Ozbiljno mi se nije dopalo kako je Kenan otpevao „Bosno moja“ i Mustafa „Imaš li malo ljubavi za mene“, ali generalno mi se sve dopalo- istakla je pevačica i uputila im čestitke.

Sličnog mišljenja bila je i Viki Miljković koju je izrevoltiralo što je Popović tvrdio da lošim komentarima nema mesta kada je reč o njihovom izvođenju.

Ipak, Mili nije krio oduševljenje a u prilog tome svedoči činjenica da je ustao dok ih je komentarisao.

54aa220bd0e65be95a54ab9d46a0aeb4ac1139f7

– Ja mogu samo da vam se naklonim za ovo što ste uradili. Mustafa fantastiča si, čak i kada ne znam neku pesmu tebe bih slušao celo veče. Što se tiče Kenana, moja fascinacija tobom počinje od prvog kruga, ali ja hoću da to moje hvaljenje tebe prekinem  da ti konkretno nešto ponudim. Ne znam da li sam dovoljno kompetentan, ali ja u Grandu do sada nisam sreo pevača koji takvom snagom prelazi preko pesme. Zato boh voleo da napravimo jedno takmičenje, Bosanac i ja, a ja ću da dam sve od sebe da ti napravim pesmu kakvu mislim da ti zaslužuješ, a Bosanac da ti napravi pesmu kakvu on misli da ti treba da pevaš. Onda neka publika odluči šta je bolje. Ako Bosanac ne bude hteo, svakako od mene to imaš- predložio je Milić.

ed0ba9cc11b0e5e3eb91e87a654e56b864d562d6

Pohvale su stigle i od ostalih kolega iz žirija koji tvrde da su njihove greške zanemarljive te da će ih vežbanjem i trudom ubrzo popraviti.

– Ako toliko rigorozno u por i rok muzici imamo akcenat na tome što se zove dinamika i falševe strahovito kažnjavamo. Lično se osećam poprilično ugroženim kada su u pitanju izvođenja pop i rok kompozicija jer u kao svi znaju sve a ništa ne opraštaju u većini slučejava. A kada se vama koji ste definitivno za sedmi krug kaže neka kritika, onda je to problem. Sve što vam se kaŽe, kaže vam se za vaše dobro. Ovde se niko osim Milija ne bavi samo reklamom kroz ovaj šou na taj način na koji to Mili radi. On je jedan beskrajno hrabar čovek, to morate da shvatite, on tako olako i hrabro lupi glupost, bez problema i nasmejan sedne, a publika mu aplaudira i on je fenomenalan- bio je komentar Đorđa David koji je doveo do brodoloma u studiju. 

– Bolje nego da govorim beskrompromisne laži koje ti non stop pričaš. I nemoj da me vređaš! – odgovorio je, ali se roker nije zaustavio, te je dodao da ima novi nadimak – Mili debili- što ga je izrevoltiralo.

d4425dea3dfc969355dffbf5a2d983d7d9e559bf

– Ti si jedna neznalica koja je neuspešna u svemu osim što te Saša drži, a predstavljaš se za zemunskog rokera kojeg zovu šampon – poručio je Mili Davidu, ali se razmena teških reči nastavila.  – Mene zovu šampon jer imam šta da perem, ti nemaš ljubavi- nadovezao se Đorđe.

Roker je sve vreme tvrdio da ne govori ništa protiv Milijevog rada ali da mu izuzetno smeta što je samoljubljiv čovek.

– Ti čovek koji kada ustane i stane na ogledalo, skine se go i govori sebi da je divan. Ja nisam iskompleksiran, ti si bolestan. Moraš ozbiljno da porazgovaraš sa svojim ocem pošto je on psihijatar- nastavljao je, dok su se kolege iz žirija bukvalno držale za glavu.

Ni Mili njemu nije ostao dužan, a sve vreme je isticao da je šokiran što je rokeru zasmetalo to što je kandidatu ponudio pesmu.

– Nemaš granice! Nisi ti prvi iskompleksiran čovek koji je dobio medijski prostor. Kako te nije sramota?! Jedino što možeš je da se dereš. Završili smo ti i ja. Nisi nikada ništa napravio- vikao je Aleksandar.

Svi muzičari su pobegli od tebe, upravo ti iz Zemuna sa kojima si radio, jer si tiranin i zovu te Mili piton zato što daviš ljude, majstore – odbrusio je Đorđe, a Mili mu je odgovorio da za razliku od njega on ima rezultate.

c96bccf11597654423320097ebf693b0850d1f66

Žustru raspravu prekinuo je Saša Popović koji je zahtevao da da se odmah smire i nastave sa snimanjem.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović