„Ova pesma se OVDE više pevati neće“ Takmičarku pogrešna odluka koštala plasmana u naredni krug, Popović je javno iskritikovao

natalija 1

Dvadesettrogodišnja studentica iz Vranja, Natalija Stamenković došla je na veliku scenu ubeđena da svojim talentom može da osvoji simpatije publike i glasove stručnog žirija, a za prvi krug takmičenja predstavila se pesmom „Ako te ona odbije“ koju u originalu izvodi članica žirija Svetlana Ceca Ražnatović.

Takmičarki su iz sobe emocija podršku pružali dečko i brat, ali nažalost već na prvim taktovima pesme žiri je negativno odregovao na njeno pevanje i spremao se da pritisne panik taster, što je nakon nekoliko minuta nasupa Marija Šerifović i učinila – studijom je odjeknuo neprijatan zvuk nakon koga je kandidatkinj nastup prekinut.

-Prvi put sam ovde, ineče se bavim pevanjem– pravdala se takmičarka nakon nastupa.

-Pa šta se desilo večeras Natalija, zašto si odabrala baš ovu pesmu? – pitao je Saša Nataliju i dodao:

Ceca ima toliko dobrih, takmičarksih pesama.

Pa trema je prisutna, prvi put sam ovde i na ovakvoj sceni. Izabara sam ovu pesmu jer sam se vodila time da nikada nije izvođena u ovoj emisiji. Lično ja volim tu pesmu, možda mi ne leži, ali ja je nekao osećam – objasnila je kandidatkinja.

ziri 1

I neće se više pevati ovde– zaključio je Bosanac.

Žao mi je Natalija, slatka si i lepa, možda sledeće sezone budeš imala više sreće – zaključio je Saša Popović, a publika je mladu devojku uprkost neuspehu sa scene ispratila uz gromoglasan aplauz.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk