Login/Registracija

„OVA PESMA JE KOSKA“: Jeleni se nije dopalo izvođenje njenog hita, a onda je Popović POKLOPIO komentarom! (FOTO)

Još jedna poznata takmičarka izašla je na Grandovu scenu. Dušica Tričković iz Niša ponovo se prijavila za učešće u „Zvezdama Granda“, a prošle sezone bila je u timu Viki Miljković. Ona se ovoga puta predstavila pesmama „Vrapci“ grupe Tap 011 i „Casino“ Jelene Karleuše. Glasove je dobila od Ane i Viki. 

Kao njen prošlogodišnji mentor Viki je morala da isključi taster, ali je zato Ana potvrdila svoj glas. Popović je želeo da čuje Jelenin komentar na Dušicin nastup, obzirom da je takmičarka pevala njenu pesmu. „Čuje se i vidi da ti nisi neko ko peva i igra. Da bi igrala dok pevaš moraš da imaš jaku dijafragmu i jake trbušne mišiće. Mislim da se nisi doboljno spremila za nastup. Ova pesma radi i vozi dok je pevate, ali je koska i nije laka za izvođenje“, bila je iskrena Jelena.

„Baš me zanima koliko si ti puta ovu pesmu otpevala u studiju dok nije ispala kako treba“, pitao je Popović divu, koja je odgovorila da joj je trebalo sat vremena da snimi pesmu, jer je morala da žuri na snimanje Grandove emisije u kojoj je i bila premijera te numere. 

„Pitao sam ljude sa kojima si radila pesmu i rekli su mi da ti je trebalo četiri sata da je snimiš“, našalio se Popović, a Jelena se samo kiselo nasmejala i pitala ga da li uopšte zna ko joj je radio tu pesmu. 

Foto: D. Milošević,
Autor: M. Jeremić