Login/Registracija

Otac takmičara nekad stajao na istoj sceni, Viki nazvao „kraljica Niša“, a JK u šoku (FOTO)

U prvom krugu „Zvezda Granda“ predstavio se Nikola Simeunović iz Sombora. On je izabrao pesme „Romanija“ Halida Bešlića i „Nikad nikom nisam reko“ Medenog meseca. Njegov nastup žiri je nagradio sa tri „da“ i to od Viki, Davida, Jelene i Ivana. Ispostavilo se da je pre nekoliko godina njegov otac učestvovao, a da je Nikola koji mu je u tom trenutku bio podrška plakao u bekstejdžu. Prema rečima Saše Popovića to je bio jedan od najgledanijih momenata u takmičenju. 

df72cbaddaf92b6c47a7005dabea97fe83d22e40

„Meni se jako dopala prva pesma kako si je otpevao ima u tebi bosanske krvi. Neka bude „da“ zbog prve pesme“, rekla je Jelena, a onda je zajedno sa Bosancem predložila da bi mogao Halid Bešlić da dođe u žiri. 

I ostali članovi žirija su potvrdili svoj glas za mentorstvo, a onda je tata iz bekstejdža rekao da bi on izabrao Bosanca jer je on kao Tito. 

„Takođe bih se zahvalio Jeleni Karleuši jer ona zaista ume da sluša i dobro čuje“, rekao je otac. 

„Vama Bosancima treba malo vremena da skontate ali kad ukapirate postajemo najbolji prijatelji“, rekla je JK. Onda je Zoran pozdravio i Viki koju je nazvao „kraljica Niša“. 

„Ako je ona kraljica Niša ja sam kraljica SFRJ, kraljica Univerzuma“, počela je da je ismeva Jelena. Na kraju je Nikola izabrao Viki,  a ona je od sreće istrčala na scenu da ga izljubi. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. B.