Login/Registracija

OSTVARIO SAN Milan Mitrović zapevao sa Novakom Đokovićem posle utakmice (VIDEO)

Teniski i fudbalski asovi, zajedno sa umetnicima, odigrali su revijalnu utakmicu na Dorćolu. U timu „Art Football Serbia“ bili su pevači i glumci među kojima je bio i Milan Mitrović, dok je u protivničkoj ekipi „Adria Tour Team“ sa teniserima bio prvi reket sveta Novak Đoković. Pobedu je na kraju odneo tim tenisera rezultatom 3:2. Ovo je bio poseban doživljaj za pevača i voditelja Milana Mitrovića koji je nekoliko fotografija objavio na svojim društvenim mrežama. 

d9ef9fb539b329aac1af77c96f375748600aba31

Posle ove sa Noletom na kojoj se našalio sa najboljim sprskim teniserom usledio je i video snimak zabeležen nakon ove uzbudljive utakmice. 

……

„Kad se jedan od snova ostvari, više ne morate da ga krijete…“, napisao je Milan uz video na kome su svi zajedno sa Noletom i Nigorom zapevali pesmu „Tropski bar“.

……

Inače, Milan Mitrović je već nekoliko godina u timu reprezentacije umetnika „Art Foodball Serbia“ sa kojim je zabeležio odlične rezultate u fudbalu, a verujemo da je ovaj meč protiv Novakovog tim poseban doživljaj koji će zauvek pamtiti.

HIT Marija Šerifović pevala „Pukni zoro“, a onda se Nole uključio i napravio ludilo na Instagramu (VIDEO)

Autor: A. Bakić