Login/Registracija

Ostvarile svoje SNOVE: “Ni na kraj pameti nam nije bilo ovo!“ (VIDEO)

Kada su prvi put kročile na scenu “Zvezda Granda mlade takmičarke Teodora Marković i Dragana Kostova ni sanjale nisu da će se izdvojiti kao kao jedne od njaboljih i dogurati do sedmog kruga.

Prošle subote pokazale su sjajno pevačko umeće iako imaju samo 16 i 19 godina, te komplimenti koje su dobijele imaju posebnu težinu.


– Nisam očekivala da ću sa 16 godina doći do šesnaestine finala, ali trudim se i sad sa ove tačke mislim da sam to zaslužila– rekla je Kostova, sa čim se i Teodora složila.

– Ja tek nisam očekivala jer sam ispala u prvom krugu, pa su me vratili, pa mi ovo nije bilo ni na pameti. Meni je ovo važno i za prijateljstvo i za rad na sebi, ja kažem kada se mi pevači takmičimo, najviše radimo na sebi- objasnila je Markovićeva.


Kako obe važe za izvanredne vokale, pred našim kamerama otkrile su da li su imale tremu jedna od druge kada su saznale da će se zajedno naći u duelu.

– Ne, iskreno ne- u glas su odgovorile, a zatim je Markovićeva odgovorila:

– Ja sam bila u fazonu: “Okej, čim su nas stavili zajedno znači da smo obe dobre“.


Pored podrške prijatelja takmičarke uživaju i onu od svojih sugrađana, a ukoliko dođe do finala ne bi čudilo da postanu najpopularnije u mestima iz kojih dolaze.

Mnogo poruka dobijam na koje ne mogu ni da stignem da odgovorim, ne podržava me samo Strumica već cela Makedonija- ponosno ističe Dragana, dok se njena koleginica sa juga Srbije nadovezuje:


– Ja sam iz malog mesta, svi se znamo i podrška koju osećam je neverovatna. Tako da me već svi znaju, popularnost ne može biti veća– zaključuje Teodora.

Ceo intervju sa njima pogledajte u videu ispod:


Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac