Login/Registracija

ORIGINALNO: Pevačica dobila NESVAKIDAŠNJI POKLON, voditelj u ŠOKU

Bivša pobednica „Zvezda Granda“ Teodora Toković iza sebe ostavilaje težak period, posebno kada je reč o ljubavi te rešila da ponovo zasija u punom sjaju i uloži svoj maksimum u nove projekte.

– Odlično se osećam, kako dolaze lepi dani sve sam bolje, nekako mi je sve živnulo i sve cveta. Objavila sam pesmu „Sve je lako kad si mlad“ i zaista je tako u mom slučaju, šta sve stignem u toku nedelje da uradim, to nije normalno- priznala je pevačica.

Kažu da se na ženama vidi kada su ispunjene i zadovoljne, a pozitivni komentari na račun Teodorinog izgleda samo se nižu te nije mogla a da ne prizna da sve ide baš onako kako je i zamislila.

– Posebno mi je drago što je pesma cenjena kod kolega, jako im se dopada, što nije uvek slučaj naravno. Dosta traže pesmu, dobro prolazi i kod publike, tako da sve ide lagano, baš onako kako sam zamislila. Energična je pesma, a posle će biti neka balada, da se pokažem u onom svetklu u kom me ljudi očekuju – otkrila je Teodora.

U suret nam ide i čuveni Osmi mart ili Dan žena, kada mnoge pripadnice nežnijeg pola žele da se osećaju posebno. Iako mnoge dame zamišljaju romantična iznenađenja, Teodoru je kupio jedan nesvakidašnji poklon.

– Moram da priznam da se ja najviše radujem sitnicama i glupostima, volim kada je neko originalan. Prošle godine sam dobila roze ašov, to mi je uvek bilo nekako zanimljivo- iznenadila je mnoge, a voditel Tihomir Tepić ostao je u šoku.

– Ovo je super ideja za sve one koji žele da stimulišu svoje žene kod kuće (smeh), kupite im fino alat u boji- našalio se voditelj u emisiji „Grand Parada“.

POGLEDAJTE I

Senida ISKOPIRALA zvezdu “Granda“? Pevačice objavile IDENTIČNE FOTKE

Nakon RAZVODA, ponovo SVADBA: „Bila sam mu TIHA PATNJA“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović