Login/Registracija

Oni se uopšte NE ŠALE: Ivan i Mina najavljuju LUDILO, publika ne može da dočeka!

Nije redak slučaj da kroz takmičenje “Zvezde Granda“ mnogobrojni kandidati razviju duboka i iskrena prijateljstva koja se nastave nakon učešća i traju godinama.

Upravo to se desilo Milijevom pulenu Ivanu Simiću i njegovoj koleginici Atomskoj Mini iz tima Marije Šerifović,  koji možda nisu dogurali do finala ali zasigurno ostavili pečat u ovom šou programu svojim autentičnim glasovima i pojavama.


Već na prvom zajedničkom snimanju Ivan i Mina prepoznali su ‘ono nešto’ jedno u drugom, kada i počinje priča o njihovom drugarstvu.

Od tada smo u kontaktu i uvek smo jedno drugom podrška. Prepoznali smo se, jako smo dobri prijatelji i verujemo jedno u drugo. Drago mi je što me je takmičenje generalno spojilo sa dosta dragih i kvalitetnih ljudi pre svega, pa onda i muzičara. Tu smo jedni za druge, jer imamo iste snove, a pošto svako ima nešto svoje, nema potrebe da nam odnosi ne budu divni– rekao je Simić za naš portal.


Na društvenim mrežama često ih možemo videti kako uživaju u zajedničkom društvu, a jednom prilikom najavili su i saradnju što je obradovalo njihove pratioce i publiku.


– Atomska Mina i ja krećemo sa zajedničkim nastupima i jako se radujemo druženju sa publikom. Savršeno su nam se poklopile energije, a kada se spoje dobre energije tu nema greške– otkrio je Ivan.

Kako su oboje na Grandovoj sceni pokazali da su za istu i rođeni, ne sumnjamo da će najavljeni nastpi biti pravi spektakl!

BONUS VIDEOFoto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac