Login/Registracija

ONI SE BORE ZA POBEDU: Izabrano 16 finalista ZVEZDA GRANDA

Tokom desetomesečne pevačke borbe i napornog rada sa mentorima, mnogi kandidati podigli su lestvicu u „Zvezdama Granda“, pokazali neverovatno umeće, ali samo najboljima pošlo je za rukom da se plasira veliko finale.Iako su za ulazak u sam finiš takmičenja odlučivale nijanse, pojedini su imali sreću da olako opčine stručni žiri i dobiju čak sedam glasova.

To je u polufinalu uradio Nermin Handžić koji se direktno plasirao u finale. Ubrzo zatim u završnicu takmičenja otišla je i Sandra Mladenović, a zatim i Mustafa Mehić i Velid Handžić i Meliha Imširović.

Suze radosnice izazvao je i direktan prolazak Kenana Derviševića, a zatim i Andrijane Petrušovske, Srđana Stanića, Tamare Živković, Alema Bajrovića i Aleksandra Josifovskog.Nakon 13 fantastičnih duela, čak 15 kandidata završilo je u baražu iz kog se samo njih petoro izborilo za finale, a to su Maja Milutinović, Hanad Džehverović, Nikolina Đekanović, Željko Vukčević i Nenad Osmanović. Bilo je suza, iznenađenja, smeha, ali i očekivanja, a u videu ispod pogledajte prve reakcije kandidata nakon saznanja da idu u finale. 

I ove godine pobednika će odabrati publika putem SMS glasova, a glasaće gledaoci iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. Pobednika očekuje bogat nagradni fond, statua „Zvezde Granda“, automobil marke Opel Corsa, pesma i visokobudžetni spot, ali i kompletan marketing.

Ukoliko ste propustili da upoznate 16 veličanstvenih finalista, pravo je vreme da poslušate kako su pevali tokom takmičenja.  

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić