Login/Registracija

ONA JE PRAVI BORAC Nagradili talenat i energiju, Nikola Rokvić imitirao JK (FOTO)

U prvom krugu „Zvezda Granda“ predstavila se Dijana Čobić (16) iz Novog Sada koja je odabrala pesme „Hajde onda ništa“ Tijane Bogićević i „Od Splita do Beograda“ Od Viktorije. Iako je tokom njenog nastupa bilo raznih komentara na kraju su je nagradili sa četiri „da“. Za Dijanu su glasali Nikola, Jelena, Đorđe i Viki. 

„Meni je bila fenomenalna. Konačno se nešto danas desilo. Živnuli smo i udahnula sam vazduh. Meni je ona bila najbolja“, rekla je Viki. 

„Odmah sam shvatio da se radi o mladom talentu i odmah se čula energija i borba. Postoje „mrtva puvala“ i fajteri, a ti spadaš u ovu drugu ekipu. Mnogo prija tvoja boja i u prvoj pesmi si bila prilično tačna u frazama. Ja bih voleo da ti budem mentor“, rekao je Đorđe. 

„Deca ne znaju za strah, deca koja ne znaju da kalkulišu. Deca su iskrena i deca idu srcem i uvek nagradim iako grešila“, rekla je Jelena i potvrdila svoj glas za mentorstvo.  

Kad je Nikola počeo da priča Jelena se glasno nasmejala da mu vrati za to što je on radio tokom njenog komentarisanja. Nikola je počeo da je imitira i uzeo telefon da napravi selfi sa Popovićem. U svakom slučaju je uspeo da dovrši i konkurisao se za mentora. 

Dijana je odabrala Jelenu Karleušu, a diva je bila ponosna što je takmičarka lav u horoskopu. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. B.