Login/Registracija

ON JE TA ZVEZDA GRANDA: “Sad bi te odmah poslali u FINALE“ složio se žiri

Najveće oduševljenje kod žirija ali i publike večeras je izazvao nastup mladog Aleksandra Simića (21) iz Mionice iz tima Dragana Stojkovića Bosanca.

Nakon sjajne izvedbe pesme “Ne veruj“ grupe Legende, Aleksandar je otpevao deo opere Rigoletto i ostavio sve bez teksta, sa osmesima na licu, što je naravno rezultiralo sa šest osvojenih glasova i direktan prolazak u treći krug.

– Da je ovo u nekom drugom takmičenju, gde postoji zlatno dugme, da to postoji ovde, i da svako ima pravo da ga pritisne samo jednom tokom celog takmičenja ja bih ga pritisla sada za tebe i poslala te direktno u finale- rekla je Marija oduševljeno.

– To svi mislimo- dobacila je Snežana.

– Uneo je radost i živost u studio, nesvakidašnje za ovaj format, uživali smo zaista- rekla je Ceca.

Viki je dodala da je Aleksandar fantastčno odradio obe pesme ali da se na drugoj zaista iznenadila, dok se Ana Bekuta zahvalila Bosancu i kandidatu što su učinili da se oseća svečano i veličanstveno večeras.

Sa druge strane, Đorđe je bio kratak ali poentirao svojom izjavom- Ovo je bilo maestralno, Bosanac, to samo može da smisli neko sa iskustvom, ali ovo je velika pobeda za ovaj format.

Mili je bio oduševljen, pa dodao da je uz sav pop, rok i druge žanrove muzike, raduje što je i ovaj dodat u “Zvezde Granda“.

– Ni manjeg čoveka, ni jačeg ni lepšeg glasa- rekao je mentor Dragan Stojković, a onda je Sanja dala reč kandidatu.

– Mnogo hvala svima u žiriju, imam veliko poštovanje prema njima, i naravno mentoru čika Bosancu i našem timu– poručio je Aleksandar.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac