Login/Registracija

On da prestane da peva turcizme a ona da se mane krkanluka! (FOTO)

Večerašnju emisiju otvorio je duel između Sanela Osmanoviča (23) iz Živinica i Anastasije Dabanović (24) iz Podgorice.

Bosančev kandidat Sanel otpevao nam je pesme “Neverna ženo“ Ajnura Serbezovskog i “Bio prosjak  ili car“ Mileta Kitića, dok Anastasija iz tima produkcije otpevala pesme “U inat prošlosti“Aleksandre Rdaović i “Sve ti opraštam“ Maje Odžaklijevske.

Duel se završio rezultatom 5:4 u korist Sanela Osmanovića, ali su sa ovim brojem glasova oba kandidata prošla dalje.

– Moja partija je ovo što je pevala kandidatkinja broj dva ali definitivno je zanatski on to bolje izveo. Bolje čuje, bolji je pevač- rekao je Đorđe David koji je dao glas samo Sanelu, a onda se nadovezala Jelena koja je dala glas drugoj kandidatkinji- Ja sam tebi verovala, imala si i falševe, ali sam ti erovala. Bilo mi je to ok, čak sam se i naježila. Sviđa mi se tvoja želja, stajling, sve. Samo malo da povedemo računa o krkanluku i biće to top. Sa druge strane, Sanele, odličan si pevač ali ovakva muzika više ne prolazi ni u Turskoj. 

Bekuta je dala oba svoja glasa pa prokomentarisala- Jeste to Sanelovo sirovo, ali te pesme se tako pevaju. A ti Anastasija, malo je bilo nerazgovetno, gutala si slova, ali energijom sve poklopila.

-Što se tiče Sanela, nemam ništa protiv turcizama, ukrasa, orijantala. Ti si otpevao pesme baš kako treba, ali savet, samo malkice prosej to što voliš dap evaš i odabereš opšte poznate pesme. Kandidatkinji broj dva nisam dala glas jer me nije dirnulo, iako znaš da pevaš– bio je komentar Marije Šerifović.

Čak se i Snežana Đurišić složila sa ostalim članovima žirija da je Sanel napravio pogrešan odabir pesama, jer kako kaže, nisu za takmičenje. Međutim, Viki se ipak dopalo sveukupno- Ja volim tu muziku i sviđa mi se način tvog izvođenja. Da bi se videlo to, mora se zagrebati ispod površine. Ja tu muziku osećam svim srcem. Jelenu je zanimalo šta to Viki tačno oseća i kakva je njena povezanost sa ovom muzikom- Pa odrasla sam na njoj. Ne samo ja već čitav jug Srbije, Bosna i Makedonija.

Na kraju je došao red na komentare mentora– Sanel je imao saobraćajnu nezgodu, čak nije trebalo ni da dođe, našli smo mu i zamenu, uguvao je rebra ali eto sve je ok- pravdao je Bosanac kandidata.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac