Login/Registracija

OGROMAN PRITISAK! Saška se rasplakala, a Teodora slavila direktan prolazak u polufinale! (FOTO)

U najjačem pop duelu u šestom krugu „Zvezda Granda“ učestvovale su Aleksandra Saška Hajder i Teodora Toković. Obe su odabrale prvu pesmu Marije Šerifović –  Saška „Bol do ludila“, a Teodora „More pelina“. U nastavku se Saška predstavila numerom „Metak sa posvetom“ za koju se pojavila u veoma kratkoj haljini na sceni, dok je Teodora napravila sjajnu atmosferu pesmom „Dal ona zna“. Saška je dobila četiri glasa, a Teodora je sa svih šest slavila prolazak u polufinale. 

„Teodora bila si odlična. Bravo! Pevala si za 10. Što se tiče prve kandidatkinje izgleda da ti je vrućina smetala i mislim da nisi mogla da daš maksimum“, rekao je Bosanac. Teodora je stala u odbranu koleginice i rekla kako je primala infuziju i imala temperaturu pred nastup, a Saška nije mogla da izdrži pa se rasplakala. 

„Saška izbor pesmama te je koštao. Ovaj metak sa posvetom posebno“, rekao je Lukas. Marija je rekla Saški da dobra pevačica i da ne treba da se predaje. 

„Teodora Toković je u sezoni 2017- 18 najbolja pop pevačica. Tebi sretno u finalu, a ti Saška se saberi i rokaj u baražu“, rekla je Marija. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić