Login/Registracija

OD PANIKA DO 4 „DA“ Ken podelio žiri, Viki poručila koleginici: „Mani me se, ženo“

Azur Mehmedović (23) iz Tuzle pokazao je ogroman pevački napredak u drugom krugu „Zvezda Granda“. Za to je bio zadužena Grand produkcija, koja je ovom mladom momku bila mentor i koja je odabrala da se predstavi pesmama „Vraćam se majci u Bosnu“ Halida Bešlića i „Nikad mi se ne spava“ Al Dina i Mostar Sevdah Reunion- a.

Četiri glasa podrške bio je dokaz da je ovaj takmičar uradio pravu stvar, poslušao svoje mentore i na sceni dao maksimum.

– Azure, jesi ti onaj što je u prošlom krugu dobio panik, pa smo ti pustili drugu pesmu? – upitao ga je Saša Popović, a takmičar potvrdio.

– Vidi, sad četiri „da“, brate – poručio je direktor.

Dragan Stojković Bosanac istakao je da mu dopalo kako je takmičar pevao, ali je bio u dilemi zbog druge pesme zbog pratećih vokala.

– Taj prvi glas u ovoj drugoj numeri je bio dominantan u odnosu na njega – naveo je Bosanac, ali mu je Popovič objasnio: – Nismo imali drugu matricu. Dobro, ti si ovako nakratko nasađen, ajde. Vidi ga, lep, nasmejan momak!

Bosanac je pokušao da objasni zbog čega nije dobro da prateći vokali budu dominantniji u pesmi, ali ga je Viki Miljković nekoliko puta prekinula, smatrajući da govori nešto što i ptice na grani znaju. To je podstaklo raspravu da li je ona to učila na fakultetu, a nakon što je odgovorila da je to apsolvirala, Ana Bekuta istakla je da joj ne veruje. 

– Donesi diplomu, pa da vidimo – poručila je ona, ali je Viki imala kratku poruku: – Mani me se, ženo! Već si blokirala neke na Tviteru, hoćeš da navučeš još neke. 

Viki je objasnila da je mnogo sati i dana provela u studiju, ali je Boske prekinuo. 

– Šta si radila? Kuvala kafu? – upitao je on, ali ih je Popović ubrzo vratio na kolosek i zatražio od žirija da prokomentariše Azurov nastup. 

– Odličan je momak, simpatičan. On je igrao, bilo mu je lepo na sceni i meni se to dopalo – navela je Viki, dok je Ceca Ražnatović delila njeno mišljenje. Ona je istakla da je malo prehlađena, ali da nije korona, na šta se Bosanac nadovezao: – Bežite, deco!

– Ja da sam na tvom mestu, ja bih odmah poljubio Bosanca – zabiberio je Popović, ali bezuspešno. 

Marija Šerifović istakla je da je takmičar bio vedar, ali mu je našla jednu zamerku.

– Meni si izgledao kao neki Ken. Malo mi je sve to bilo preglumljeno za moj ukus, ali je bilo ok – kratko je prokomentarisala Mara. 

Ana Bekuta rekla je da ju je takmičar zabavio, a Mili je bio i više nego zadovoljan. 

– Ovo je dokaz za nas da si napredovao. Svaka čast, idemo dalje – poručio je mentor. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić