Od Karleušinog miljenika do Bajinog fana (VIDEO)

Zvezda Granda Martinijan Kirilovski definitivno ne miruje. Nakon spota za pesmu „Zlatokosa“, miljenik Jelene Karleuše rešio je da počasti fanove i prvim kaverom nakon takmičenja. Ali ovoga puta nije ostao u žanru koji ga je proslavio u „Zvezdama Granda“, već je na iznenađenje mnogih odabrao narodnjačke stihove Nedeljka Bajića Baje. 

dd4a5089ec6c9b1f3ba32061176d208814a0051b

Na svom Jutjub kanalu objavio je kaver za baladu „Od ljubavi jače“, a napitanje zašto je odabrao baš tu numeru kaže: – Ovo je jedna od mojih najdražih pesama. Mogu slobodno da kažem da je ona himna ljubavi i da je preteča onoga što od mene tek sledi, a to su nove pesme i spotovi za koje se nadam da će osvojiti publiku. Takođe se iskreno nadam da ćete uživati u kaveru jer ljubav je samo kad je fer.

Podsetimo, tokom učešća u „Zvezdama Granda“ publiku je osvojio izvođenjem pop pesama, a njegov mentor Jelena Karleuša govorila je da je naslednik Tošeta Proeskog. U jednom od intervjua diva je rekla i kako bi uskoro volela da snimi duetsku pesmu sa njim, a pre godinu dana bio je gost na njenom koncertu na Ušću.

-Kad bih imala neku super pesmu koja bi mi se svidela sa zadovoljstvom bi snimila duet sa njim, jer je on divan, nov i poseban pevač, a možda i naslednik Tošeta Proeskog u Makedoniji ali opet originalan na svoj način- rekla je svojevremeno Karleuša.

……


Martinijan je do sad objavio dve pesme za „Grand“,a nedavno je postao diplomirani menadžer za biznis logistike.
Autor: I. Ankić