Login/Registracija

OBORILI REKORD! Nakon svadbe od 72 sata, Zvezda Granda OTKRILA destinaciju za MEDENI MESEC

Bivša finalistkinja „Zvezda Granda“ Marija Gruevska pre nekoliko dana zaklela se na večnu ljubav i izgovorila sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem momku Siniši Stojanoskom. Proslava sa nekoliko stotina zvanica i slavlje koje je trajalo neverovatnih 72 sata osim na goste ostavilo je i veliki utisak na mladence, te se čini da u njihovom slučaju ne važi ona čuvena da se mladenci najgore provedu.

– Još se nisu slegli utisci jer se spremamo za medeni mesec. Uz sve to i dalje nam dolaze gosti kući, oni koji nisu mogli na dan venčanja, na žalost. U suštini se ništa nije promenilo, sem što sam sada nečija zakonita žena. Generalno najveći utisak su mi ostavile kolege i prijatelji bez kojih proslava ne bi bila tako savršena, ali i sama dekoracija svadbe zato što je sve bilo na otvorenom i u prirodi. Nismo imali nikakvih ograničenja, slavilo se do jutra. Počeli smo u petak, malo odspavali pa nastavili do nedelje (smeh)- ispričala je Marija za Grand Online.

Kako običaju nalažu, nakon venčanja sledi i medeni mesec, a destinaciju za prvo bračno putovanje novopečeni supružnici odabrali su zajedničkim snagama.

– Dogovorili smo se da odemo prvo u Grčku i iskoristimo poslednje dane leta, a nakon toga, već početkom septembra idemo u Nemačku. Sigurna sam da ćemo uživati i da će to biti pravi odmor za nas nakon lude i nezaboravne svadbe- otkrila je Zvezda Granda.

Podsetimo, mlada je zablistala u venčanici kao iz bajke- korset od kristala, diskretan veo i lepo usklađeni šminka i frizura, dok su na nogama zasijale šljokičave sandale. Veliku pažnju privukao je nesvakidašnji bidermajer napravljen od školjki i morskih zvezda.

– Ogromna zahvalnost svima koji su mu bila velika i neizmerna podrška na ovaj dan. Hvala što ste učinili da se osećam kao u bajci- napisala je pevačica na Instagamu.

POGLEDAJTE I

Josifovski ZAPEVAO NARODNJAKE na koleginicinoj svadbi, MLADA ZAIGRALA KAO NIKAD

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović