Login/Registracija

OBORENI SVI REKORDI: Pogledajte sve detalje FINALA ZVEZDA GRANDA (VIDEO)

Uzbudljiv muzički vikend je iza nas, kao i obaranje svih rekorda gledanosti koje je donelo veliko finale „Zvezda Granda“.

Istorijski trenutak dogodio se upravo u samoj završnici, budući da je ovo finale bilo najgledanije u poslednjih deset godina. Tome su svakako dobrineli finalisti koji su se lavovski borili za pobedu, ali i čuvena sedmorka i mentori koji su poslednji atom snage i truda uložili u pripremu kandidata. 

f87e1bbb385885cc10b36617fa8ccd391a3833a9

Nakon deset meseci pevačke borbe, 16 finalista borilo se za pobedu, a pobednikom 15 po redu sezone „Zvezda Granda“ proglašen je Nermin Handžić iz Tešnja, sjajan momak iz tima Viki Miljković.

On se u superfinalu našao rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Aleksandrom Josifovskim, kanidatom Đorđa Davida, ali je odneo ubedljivu pobedu sa osvojenih 128.456 hiljada glasova publike.

6d003c33f7a47a19e822189216d61f3e1132c961

– Bilo je ovo naporna, ali divna sezona. Čestitam svima – kratko je poručila Ana Bekuta pre proglašenja pobednika, dok je Snežana Đurišić istakla da su svi finalisti pobednici jer su se izborili za svoj plasman u popularnom takmičenju.

– Sve čestitke svim kandidatima, najvažnije od svega je da smo i ove godine bili najgledaniji šou na Balkanu. Hvala žiriju, svima nama, divnim kandidatima, živi bili – rekla je Marija Šerifović, dok je Ceca Ražnatović dodala: 

– Želim prvo da pozdravim sve gledaoce, vi ste bili ogromna podrška za ovu sjajnu i zlatnu decu. Želela bih da pozdravim sve moje kandidate u ovoj sezoni, da čestitam 16-torki, svi ste pobednici!

Nakon obraćanja svih članova žirija, usledilo je uzbudljivo proglašenje pobednika, a kada je Nermin čuo svoje ime, svi finalisti su skočili kako bi mu čestitali na prestižnoj nagradi. 

86e2ae41ea83b9d077507cc1ec339a5233117a07

– Hvala vam ljudi, ja ne znam sad ni šta da kažem. Bilo ko da je odneo pobedu večeras bilo bi zasluženo – skromno je rekao Nermin, a zatim je usledila i pobednička pesma koju su sa njim svi u studiju pevali u glas. 

Slavila je ponosna mentorka Viki, ali i ostali mentori koji su ovom sjajnom momku čestitali na novoj tituli.

Ukoliko ste propustili sve detalje spektakularnog finala, pravo je vreme da da na tenane pogledate u videu koji je pred vama. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić