Login/Registracija

Novom pesmom RASPLAKAO sve, fanovi ubeđeni: „Šećer je NASLEDNIK NAJVEĆIH – Šabana i Šerifa“ (VIDEO)

Kada je pre par meseci najavio da za publiku sprema brojna iznenađenja kojima će da nadoknadi propušteno, Nikola Ajdinović poznatiji kao Šećer se uopšte nije šalio. 

Nakon pesme „Ostarićeš, a pitaćeš za mene“, Šećer je objavio još jednu u nizu, a reč je o emotivnoj numeri „Zašto si nam decu rasplakala“ koju je za njega napisao Mersad Hadžić. 


Nikolin singl emotivnog naboja i teksta već je na prvu kupio i rasplakao publiku, a dodatne emocije izazvala je porodična priča koju je pevač dočarao spotom.


„Nikola, rasplaka me i tekstom i muzikom“, „Najbolji ikad koji je bio u Grandu“, „E ovo je muzika, svaka ti čast, Nikola“,“Jedini pevač iz Zvezda Grand koji je naslednik onih najvećih Šabana, Šerifa, Aličića i Ahmedovskog“, „Pevačina bio i ostao“, samo su neki komentari na pesmu koju možete da čujete u nastavku. 

Podsetimo, pevač je nedavno potvrdio da se razveo od dugogodišnje supruge koja mu je rodila dvoje dece. 

– Bolje je da se rastanemo i razvedemo, nego da se svađamo. Poslednjih godinu i po dana bili smo na ratnoj nozi, a već 11 meseci nismo zajedno. Uživam u slobodi, ali još uvek nisam spreman za novu ljubav. To mi ne treba za sad! – rekao je nedavno za Grand Online i istakao da iako se ljubav ugasila, zauvek će ostati povezani jer imaju decu.


– Ono što se dešava između nas roditelja treba da ostane između nas jer naš odnos nikako ne sme da utiče na našu decu. Samo zbog njih bivša supruga i ja smo ostali u kontaktu. Mislim da svaki iole razuman čovek tako razmišlja jer prvenstveno misli na svoju decu, pa tek onda na sebe – istakao je Ajdinović, a ubrzo zatim pokazao novu devojku. Kako ona izgleda možete da pogledate OVDE! 

Autor: I. Ankić