Novogodišnje zagrevanje u emisiji Zvezde Granda Specijal: Voditelji pripremili veliko iznenađenje

VESNA MILANOVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 14062023 FOTO MUNJA 25 ok

Kako bi se gledaoci emisije „Zvezde Granda Specijal“ dobro zagrejali za praznike koji nam slede, voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić su za današnje izdanje pripremili veliko iznenađenje.

Naime, emisija koja će se danas emitovati od 13.30h na kanalu Pink televizije, biće potpuno drugačija od svega što ste gledali do sada.

Novogodišnje zagrevanje u emisiji Zvezde Granda Specijal

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO FILIP 10 ok

Uslediće pravo novogodišnje zagrevanje, a bivši učesnici „Zvezda Granda“ pevaće za vas naše najveće hitove.

Uroš Živković, Dragica Zlatić, Ivana Dimkovski, Goga Gačić, Aleksandra Dabić, Oliver Mijaniović, Milan Mitrović, Vanja Mijatović danas pevaju samo za vas uz pratnju orkestra Miloša Pavlovića Kike.

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO FILIP 7 ok

Ovo je i više nego dovoljan razlog da se i ove subote družimo od 13.30h. Emisija „Zvezde Granda Specijal“ bila je tokom godine na izmaku najgledanija u svom terminu emitovanja svake subote, mi vam se zahvaljujemo na poverenju u želimo vam sve najbolje u 2024. godini.

BONUS VIDEO – Suzana Jovanović – Plavuša

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković