Login/Registracija

NOVI TREND ZALUDEO INSTAGRAM: Evo kako će ove zvezde Granda izgledati kao SENIORI (FOTO)

Instagramom ovih dana kruži novi tend, koji je potpuno zaludeo korisnike ove društvene mreže. Naime, reč je o aplikaciji koja može da napravi fotografiju vas kako ćete izgledati u starosti. Moramo priznati da sve nas donekle kopka kako ćemo izgledati u trećem životnom dobu, a očigledno to zanima i naše poznate pevače koji nisu odoleli, a da ne naprave selfi i vremeplovom „skoknu“ u daleku budućnost.

Finalista „Zvezda Granda“ Ognen Zdravkovski među prvima je probao ovu aplikaciju, a ispod fotografije Ognena „seniora“ pevač se našalio i napisao da će kroz 30 godina na pozadini ispred koje se slikao, umesto „Zvezde Granda“ pisati „Nikad nije kasno“. 

……

„Niko mi ne veruje da se mogu teleportovati u budućnost, ali evo dokaza uz budući selfi!“, napisao je Aleksa Perović ispod slike gde izgleda kao pravi dekica.

……

Urošu Živkoviću neizmerno je bilo smešno da vidi sebe kao dedu, pa je na slici stavio veliki broj smajlija kako plaču od smeha. 

„Deda Ljuba“, napisao je Ljuba Perućica, koji takođe probao ovu urnebesnu aplikaciju.

Alen Hasanović je podelio sliku sebe kao dekice sa svojim pratiocima na Instagramu, a na fotografiji deluje kao da je Makedonac zadovoljan kako ga ova aplikacija vidi u budućnosti.

Ako je suditi po ovoj aplikaciji, vreme ovim momcima i nije neka pretnja!

Foto: Instagram,
Autor: M.Jeremić