Nova URAGANKA dva puta ISPALA IZ ZVEZDA GRANDA, a podršku joj je davao poznati RIJALITI POBEDNIK (VIDEO)

Nakon šestogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, grupa Hurricane neće dalje nastaviti u istom sastavu. Ivanu Nikolić, Sanju Vučić i Kseniju Knežević pre par dana zamenile su nove Uraganke, od kojih je jedna već poznata publici.

U novoj postavi našla se prošlogodišnja učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ Miona Laura Srećković, koja je tokom nekoliko krugova učešća branila boje tima Đorđa Davida.

ebf70a57d733c5730f6e787097a22fdf493ed200

Dvadesetogodišnja Miona se upravo zbog ovog muzičkog takmičenja zaputila u Srbiju iz rodne Francuske, u kojoj je provela čitav život, a na konstataciju Saše Popovića da dolazi iz Pariza, pojedini članovi žirija ostali su potpuno zbunjeni.

 – Nije iz Pariza nego iz Perleza – rekla je Ana Bekuta prilikom Laurinog prvog predstavljanja, a isto je čula i Viki Miljković. Međutim, Voja Nedeljković razrešio je ovu nedoumicu i otkrio gledaocima da je ipak u pitanju okolina Pariza, iako su joj roditelji rodom iz Niša i Kruševca.

Tada je Miona Laura dobila pet glasova za svoju interpretaciju i nije imala mogućnost da bira mentora, a zatim joj je Saša Popović dodelio Đorđa Davida, koji je bio oduševljen novim članom svog tima.

Već prilikom njenog drugog pojavljivanja na velikoj sceni, žiri nije bio naročito zadovoljan pevanjem, te su mnogi “opleli“ po takmičarki zbog čega su pale i teške reči između Đorđa Davida kao mentora i njegovih kolega.

ef072d1d4dc6356b7fa38bb92238e58c7882e790

– Znači kada odemo u restoran i ti poručiš biftek, pa odozgo staviš puter, pa eurokrem, pa šopsku salatu, pa zelenu salatu, pa med pa staviš nar…E to je ovaj nastup bio- rekla je Marija Đorđu, dok je Sneža dodala da je Mionino pevanje bilo poprilično tezgaroško.

Na kandidatkinju stranu stala je Viki Miljković i u njenu odbranu rekla:

– Zašto pravite tragediju od ovoga? Nije idealno ali nije fer, bila je za više glasova od tri. Mnogi kandidati nisu pogađali stil, svako kaže imao je tremu, pa i ona se možda odsekla- objasnila je pevačica.

5d7262f8cfb04292c85b94f15bef477a657065f1

Otprilike na trećini sezone “Zvezda Granda“ Srećkovićeva ispada iz takmičenja i vraća se za Pariz, gde nastavlja sa životom koji je vodila još pre nego što se pojavila u najgledanijem, muzičkom šou programu.

Međutim, pred sam kraj sezone Saša Popović dobija zadatak da vrati nekoliko njih u takmičenje, po svom izboru, i tada odluka pada na Mionu. Ali, nije sve bilo tako jednostavno i ova talentovana devojka pravi veliku žrtvu kako bi se još jednom pojavila na Grandovoj sceni.

2f913a44ecf1bca0c9b5e8dbab4997306e556919

Miona dobija poziv produkcije i za 24 sata stiže u Beograd gde je imala samo jedno veče na raspolaganju da sa mentorom uvežba pesmu kojom će se odmah sutradan predstaviti u duelu. Da stvar bude još gora, pesma “Mirišeš na nju“ Zlate Petrović koju je izvela, Miona je prvi put čula na probi.

– Ja sam pesmu juče naučila, nisam znala tekst uopšte, pošto meni mozak razmišlja na francuskom i bilo mi je jako teško- objasnila je Srećkovićeva, zbog čega je dobila aplauz i poštovanje žirija.

Kako je u pitanju bio šesti krug takmičenja, a konkurencija velika, kandidatkinja nije uspela da obezbedi sebi dalji prolazak, već po drugi put ispala iz “Zvezdi Granda“.

Osim pevanja i simpatičnog naglaska, Miona je publici ostala upamćena i po neverovatnoj podršci koju je iz kruga u krug dobijala od popularnog rijaliti učesnika i pevača Nenada Marinkovića Gastozza.

Njen dugogodišnji prijatelj Gastozz našao se jednom prilikom u sobi emocija kod Voje, odakle je ohrabrivao Lauru, a zatim pred našim kamerama otkrio sve o njihovom odnosu.

a1f913395f0c3a3860224cfeb0a508d8284bd33f

– Znamo se iz Francuske od kada je ona imala možda 8,9 godina. Krao sam za nju mala čokoladna jaja, pratili smo zajedno Novaka Đokovića i tako. Prošli krug nisam mogao da dođem zbog nekih svojih snimanja pesama i spotova i obećao sam da ću doći sledeći put. Međutim onda je ispala, ali evo vratila se i ja sam došao– rekao je za Grand Online tada, a ostatak njihovog intervju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac