„Niko tebe, Duško, NE MOŽE DA UPRLJA!“ Karleuša se emotivnim rečima obratila suprugu

Jelena Karleuša ovih dana vodi novu borbu sa medijima koji već dugo pišu o njenom braku. Da su to sve laži, dokaz su i tužbe koji je ovaj poznati par podigao protiv određenih medija, ali ni to ih ne sprečava da nastave sa objavama tog tipa.

188be0ca22a3cd774027674798104fc03da412e5

Budući da je trenutno sa Duškom na odmoru u Turskoj, pevačica je rešila, objavom zajedničke fotografije, još jednom svima da stavi do znanja da nisu u pravu, te da ljubav između njih dvoje još uvek traje. 

Diva se uz fotografiju obratila direktno svom voljenom i napisala – Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. NIKOGA. NIKADA. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost TRPI najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. ZBOG MENE. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: NIKO TEBE DUŠKO NE MOŽE DA UPRLJA, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje…. jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni.

……


POGLEDAJTE I:

Posle brojnih tužbi i KARLEUŠI STIGLA JEDNA: “Tužili su me papraci za zlostavljanje“

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković