Login/Registracija

NIJE MU LAKO: Obožavateljke ga saleću na nastupima, a on se žali da ne može da nađe devojku

Pobednik „Zvezda Granda“ Ibro Bublin pravi je zavodnik i miljenik žena, međutim požalio se da je još uvek slobodan i da ne može da nađe devojku, a razlog tome je posao kojim se bavi.

– Treba imati sreće i naći osobu koja će sve da razume, i tvoj posao, i tvoje nastupe… Na mojim nastupima se vrte dobre ribe i sad hajde ti njoj objasni da je to tvoj posao i da ona mora to sve da prihvati i ta ti kaže: „Idi srećo, lep si, dobro ti sttoji ona devojka što si se slikao sa njom“. Više sam se usredsredio na karijeru i na fakultet – ispričao je mladi peval u emisiji „Grand magazin“.

Podsetimo, Ibro je pobedio u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ 2016. godine, danas vredno radi i nastupa punom parom, a kako je jednom priliko ispričao roditelji su u njemu još od ranog detinjstva prepoznali talenmat za muziku te su ga odmah usmerili na taj put, a on sada gradi uspešnu karijeru.

– Sa 5, 6 godina roditelji su me gurnuli na scenu jer su smatrali da ja to mogu i osećalo se da ću se baviti muzikom. I dok su se moji vršanji igrali sa igračkama, ja sam dobijao klavijature, sintisajzer i nisam se pokajao. Drago mi je što od vas čujem da rastem u dobrog čoveka – izjavio je Ibro.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić