Login/Registracija

NIJE ISTO BEZ MILIJA! Popović preuzeo njegovu ulogu, dok Karleuši nije falio!

I ove subote imali smo prilike da uživamo u dobroj muzici i fenomenalnom šou programu koji nas je sve zabavio, a kako se bližimo finalu kandidati su sve spremniji.

Standardnoj ekipi u žiriju večeras je falio Mili, koji je zbog korona virusa morao da odsustvuje, a umesto njega je glasao Popović.

Aleksa Petreski i Haris Mujević probili su led i prvi nam se predstavili. Oba kandidata su nakon nastupa otišla u baraž sa četiri osvojena glasa.

– Kandidat broj dva, lepo i pristojno. Sviđa mi se tvoja boja glasa i nisam mogla da ti ne dam glas. Sa druge strane Aleksa, Huan, Horhe…Bio si simpatičan i dobri brčići – rekla je Karleuša.

– Vidim da svi naši dečaci nose rolke- konstatovala je Ana Bekuta a zatim je Viki dodala- Pa otkako su čuli da Karleuša voli to da vidi svi nose rolke!

Drugi duel bio je fantastičan, a oba kandidata dobila su maksimalnih šest glasova, a u njemu su se takmičili Armin HuremovićStrahinja Živanović.


Strahinja Živanović je zahvaljujući preglasavanju otišao direktno dalje, dok će se Armin boriti u baražu za svoje mesto.

– Ja sam dala prednost Strahinji jer je bio moja šoljica čaja, a Armin je bio dobar ali kao da su mu curile baterije- rekla je Marija Šerifović.

– Ovaj mališa Strahinja je bio moj u prvoj sezoni i morao sam da mu dam glas, izvini Viki. Strahinja bio si ko bombona, Ana je uspela da uradi sa tobom, sve što ja nisam – Đorđe.

Nikola Sretenović nije imao šanse u duelu sa Krstinjom Todorović koja je pokazala izuzetne voklane sposobnosti i oduševila žiri, te dobila maksimalnih šest glasova.

– Deluje i nama i gledaocima kao da nisi prisutan i neozbiljan. A što se tiče pevanja, kada bi radio Mili sa tobom, napredovao bi. Smatram da nama Mili ne treba – našalila se Karleuša.

U jednom sjajnom dueli imali smo prilike da čujemo Jovanu Lazarević i Zorana Petrovića.

Oba takmičara dobila su maksimalan broj glasova što je dovelo do preglasavanja u kome je ponovo bio izjednačen broj glasova kada je odluka pala na Sašu Popovića, on je Zoranu dao prednost bez sumnje da će Jovana proći u baražu.

– Definitivno gledaoci ove detalje ne čuju. Ovako peva Srbija, ovako pevaju Zvezde Granda. Ovako treba da se bori i ovo je budućnost srpskog popa oni su jedni od najboljih parova koje sam ja čula odavno bravo čestitam– zaključila je Karleuša.

U ovom duelu na sceni su se našli Anastasija Dabanović i Mite Stoilkov.

-Pesma Jelene Karleuše mi jedino ne smetaju dok ih ona peva i koji god kandidat da peva njene pesme ja ne mogu ništa da razumem- rekla je Snežana Đurišić Anastasiji.

U duelu u kome su se susreli Nikola Stojanović i Sanja Boban mogli su se čuti različiti žanrovi muzike.

Žiri bio oduševljen Sanjom i dao joj maksimalan broj glasova, a Nikola je sa četiri glasa dobio priliku da se bori u baražu za svoje mesto pod suncem.


Ensar Hodžić i Melisa Alihodžić pokušali su da osvoje žiri „Zvezda Granda“ i glasom i stasom. Ali neuspešno.

Iako su oboje pokušali da daju svoj maksimum, neiskustvo u takmičenju koštalo ih je i baraža i kritike žirija.

Duel Aleksandra Pralice i Marine Radosavljević Maky izazvali su oprečna mišljenja žirija „Zvezda Granda“ i kritike na račun samih kandidata, usled čega je i rezultat bio 3:3.

– Šta, devojko, sa tobom nije u redu? Šta je znači Marina Radosavljević Maky, kakva Maky, šta znači ovo y? To u startu zvuči da ništa napraviti nećeš, pogledaj kako si se obukla – poru;ila je Karleu[a.

U Rezultat na kraju duela je bio 2:2.


U poslednjem duelu predstavili su nam se Julia Mihajlović i Stefan Blagojević.

Rezultat na kraju duela je bio 2:2.

– Julia ovo je bilo užasno… Ti se u ovome uopšte nisi snašla pevački, užas – bila je iskrena Marija.

Kompletan spisak kandidata koji su se plasirali u naredni krug pogledajte OVDE, a ya premotavanje najboljih momenata, emisija je na na[em Jutjub kanalu koju moete pogledati ispod.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić