Login/Registracija

Nije dovoljno ORIGINALAN? “Kradem od Mirze Selimovića“, priznao Isak

Za sve što je pokazao kroz takmičenje “Zvezde Granda“ pa i nakon njega, Isak Šabanović je u samo nedelju dana dobio dve prestižne nagrade.

Prvo je usledio Oskar popularnosti u Banjaluci a zatim i nagrada na “Samitu uspešnih“ u Beogradu za jedinstvenost koju poseduje.

– Puno mi znače te nagrade, jer su prve zvanične, to su mi prvi pehari, jer onaj u “Zvezdama Granda“ nisam dobio. Šalim se ja nekad sa Mahirom da mi pozajmi pehar a on mi kaže: “Što ne tražiš auto da ti pozajmim?“– našalio se Isak.

Iako nije pobedio, kažu da je napravio najveći uspeh. O njemu se od svih kandidata najviše pisalo još tokom takmičenja, kako zbog nastupa, boje gasa tako i zbog origanalnosti koju je doneo svojom pojavom.

– Čitava Jugoslavija je skočila tad oko mene. U svim novinama i televizija sam bio, osećaj je neprikosnoven- priznao je Isak.

U samo nekoliko meseci od osvojenog drugog mesta u “Zvezdama“ izdao je čak dve pesme, ali je sve iznenadila činjenica da druga nije prošla dobro kao prva.

– Očekivali su bum od mene, ali eto. Mi smo svi krenuli da pravimo neku kataklizmu ali ispade da je “Prvo jutro“ bolje prošlo. Ipak, na nastupima ljudi koji dođu mene da slušaju pevaju i “Kataklizmu“. Ja ne mogu da ocenim to kako je šta prošlo, ali vidim po nastupima- otkriva Isak.

Da ga beogradska publika obožava dokazuju puni klubovi kada on nastupa, jer su se svi očigledno uželeli repertoara koji nudi.

– Bilo me je strah i trema u početku pred beogradskom publikom. Od Mirze Selimovića sam uzeo par saveta i pesaama koje ovde prolaze. Ja imam neki moj blok, a za drugi mi je falilo, ne mogu ipak da pevam samo rokenrol- rekao je pevač.

BONUS VIDEO

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac