NIJE BAŠ DELOVALO OBEĆAVAJUĆE: Ovako je izgledalo pojavljivanje braće Kazić pred Sašom Popovićem (VIDEO)

Braća Kazić danas su miljenici i puleni najvećeg estradnog maga Saše Popovića, a pre samo dve godine Aleksandar i Dimitrije bili su anonimni pevači iz Kovina kojim je jedna audicija promenila život. 

bef4c81b7d84e567a6b10567592399b3e7c0405d

Od skromnih momaka, slobodno možemo reći tezgaroša, postali su najveći šoumeni koje su „Zvezde Granda“ ikada iznedrile. Iako su takmičenju publiku kupili pevačkim sposobnostima i „ludačkom“ energijom koja je iz kruga u krug eskalirala sjajnim performansima, na audiciji kod Popovića predstavili su se totalno drugačije. 

Pesma „Polomio vetar grane“ Marinka Rokvića bila je njihov izbor na audiciji, a sve što su tada dobili od Popovića bilo je čekanje, pa komentar: – Super ste!

3f4c5de34ab0ff8f782944d28ecb49cc860dd57a

– Bio je kratak i jasan – osvrnuo se Dimitrije na reakciju mentora koji je od njih napravio najveće šoumene. 

Ipak, stariji Kazić priznao je da se godinama opirao da se prijavi za učešće u najgledanijem talent šouu, sve dok mlađi nije izvršio pritisak i zamolio da se zajedno prijave, ali ovoga puta kao duetski pevači.

– Ja ga godinama molim da dođemo u „Zvezde Granda“ i on je godinama odbijao, sve do jednog dana – otkrio je Dimitrije, a Aleksandar potvrdio i dodao da je danas ponosan na sve što su braća pokazala i prikazala. 

U videu ispod pogledajte kako je izgledala njihova audicija. 

……

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I. Ankić