Login/Registracija

„NESREĆNO SE ZALJUBIO U CECU“ Đorđe otkrio Milijevu tajnu?

U večerašnjem duelu glasove su ukrstile i Meliha Imširović (18) iz tima Marije Šerifović i Sanela Marković (20) iz tima Cece Ražnatović.

Meliha se predstavila pesmama „Pustite me da ga vidim“ i „Sikter“, dok je Sanela otpevala „Ko nekad u osam“ i „Gipsy lambada“ i svojim izvedbama razigrale žiri, ali i publiku, a rezultat na kraju duela bio je 6:4 za Melihu.

– Primetio sam da su obe takmičarke pevale Cecine pesme, „Pustite me da ga vidim“ i „Ko nekad u osam“. Jesu li ovo Milijeve pesme? Bravo Mili – rekao je Popović, a Mili je ironično odgovorio: – Ja sam bio mali tada. 

– Ja bih bio srećan da sam mogao da preuzmem Cecu posle ovakvih hitova – rekao je Popović, a Đorđe je objasnio: – Ti si u to vreme bio srećno zaljubljen čovek, pa nisi obratio pažnju na Cecu, a Mili kao dečko koji je počeo da se razvija se nesrećno zaljubio u Cecu i to traje do dan danas.


– S obzirom da sve tvoje teorije imaju samo jednu stranu medalje, ja zaključujem da ti imaš pola mozga – odbrusio je Mili.

– Ovo se pretvorila u skupštinu – zaključila je Sneža, a Marija ih je podsetila da su tu zbog kandidata.

– Kandidatkinja broj dva, mislim da je ovo tvoje najbolje pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ – pohvalio je Đorđe takmičarku.

– Meliha, tako si otpevala prvu pesmu da drugu nisi ni morala, pokazala si da si kreativna sa svojih 18 godina dodajući neke ukrase koje Ceca nema u svojim interpretacijama, mislim da će od tebe biti vrsna pevačica – zaključila je Snežana.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić