Login/Registracija

Nenad Osmanović ZEZNUO ekipu „Zvezda Granda“, pa priznao: „PROZIVALI SU ME“

Nakon spektakularnog finala „Zvezda Granda“, tradicionalno je održan koncert u gradu pobednika Nermina Handžić., a ekipa finalista bila je i više nego spremna da podrži kolegu u Tešnju.

Međutim, iako je grupa takmičara ushićeno krenula put Bosne i Hercegovine, zahvaljujući Nenadu Osmanoviću ekipa je morala da krene drugim putem., a sve zbog nesvakidašnje situacije koju i je momak iz Pirota priredio.


Naime, zvezde Granda uoči koncerta isplanirale su put preko Hrvatske budući da je kraći, ali je Osmanović zaboravio ni manje ni više, nego pasoš! 

Meni je pasoš ostao u Pirotu, i kažu oni meni da mi ga neko pošalje na autobus. Međutim džabe, meni pasoš istekao, nije obnovljen- kroz smeh se setio finalista, iako ekipi Granda koja je išla na put to nije bilo nimalo smešno.

– Mislim da je svima preselo kada sam rekao da nemam važeći pasoš jer je put do Tešnja kroz Bosnu mnogo duži i lošiji od onog preko Hrvatske tako da su me zezali i prozivali ceo put ka tamo, a Boga mi i nazad.


Ekipu naše redakcije odmah je zanimalo kako planira da ide u Beč s obzirom da pozivi već stižu, a intersovanje tamošnjih klubova za mlade pevače je izuzetno veliko.

– Moraću da potegnem sve veze i vezice kako bih što brže obavio tu papirologiju (smeh). Naravno da ću čim se vratim u svoj rodni grad otići u SUP i po hitnom postupku produžiti pasoš jer sam svestan da mi je u ovom trenutku on najpotrebniji. Čekaju me mnogobrojni nastupi kako u zemlji tako i u inostranstvu i baš zbog toga mnogi kažu da ću nadmašiti Đanija, što je da se ne lažemo nemoguće, ali nikad se ne zna (smeh). Pariram mu fizički i po energiji- istakao je Nenad.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac/ J. Jović