Login/Registracija

Nenad Manojlović OTKRIO zašto mu sestra Rada NIJE POMOGLA U KARIJERI!

Poznato je da je pevač Nenad Manojlović polubrat pevačici Radi Manojlović, a iako su oboje već više godina na javnoj sceni još uvek nisu snimili duet.

Po medijima su kružili priče da Rada nije pomogla svom bratu, iako je već bila vrlo popularna kada je on započinjao svoju karijeru.

Na ovu temu progovorio je Nenad i otkrio u kakvim je odnosima sa Radom.

– Generalno ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam polu brat Rade Manojlović koja je tada već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima, Mariji Šerifović i svi su oni imali ogroman problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekoga iz porodice ko je već napravio veliku karijeru, tako da to sa jedne strane može da bude i otežavajuća i olakšavajuća okolnost. Ja nikada nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se sada desilo sa Aleksandrom Mladenović nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam hteo da ispunim želju svojoj kumi koja obožava tu pesmu – rekao je Nenad u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodao:

– Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više navaljivao, a ona je rekla: „Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta“, posle toga je ona našla neku pesmu kad sam ja prošao u „Zvezdama Granda“, ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja smo po ocu brat i sestra i ja nisam odrastao sa Radom , mi jesmo brat i sestra, ali na žalost skoro ceo život nismo živeli zajedno. 

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić