Login/Registracija

Nemanja prokomentarisao pesmu “SIKTER“: “To je KRAJNOST, ali narod VOLI RUMBU“

Kroz takmičenje “Zvezde Granda“ Nemanju Petrovića upoznali smo kao vrhunskog pop pevača, koji je izvodio najlepše numere Zdravka Čolića, Željka Joksimovića, Tošea Proeskog i mnogih drugih.

Svom stilu i žanru ostao je dosledan i nakon takmičenja i planira da nakon svog prvenca “Totalni reset“ nastavi da snima takve pesme.

Ipak, Nemanja ne krije da publika u većem broju, teži nečemu drugačijem.

– Ispostavilo se da ljudi vole malo komercijalne stvri, rumba da se zaigra, ali kvalitetna pesma uvek nađe put do prave publike. Ja svoj žanr najviše forsiram ali pevam i folk. Recimo Zoranina pesma “Sikter“ je vrhunska. Da uđem na njen nastup sigurno bih igrao i đuskao, baš je hit. Ali ta pesma je krajnost moje pesme, sušta suprotnost. Ali i dobra pop pesma isto tako može da bude hit. – ispričao je Petrović u “Grand magazinu“.

Na pitanje voditeljke da li bi u budućnosti išao komercijalnim pravcem, bar u nekom trenutku, Nemanja odgovara da bi ali do neke granice.

– Pesma “Balkan“ Milana Stankovića je nešto što bih dobro izneo. Išao bih na takvu varijantu, to mi se dopada. Komercijalna je pesma, ima te trube taj zvuk koji vuče na folk a nije folk. Pevao sam je i u takmičenju, mislim da mi je legla– objasnio je on.

POGLEDAJTE I:

NEDOSTAJE JAKO U ZVEZDAMA GRANDA: Nemanja i Sanja otkrili da bez NJE više ništa nije isto

Nemanja Petrović o koleginici: „VOLEO BIH PRIJOVIĆKU ZA SVOJIM KLAVIROM“

Foto: Munja/ Luća/ Eli,
Autor: T. Bogavac