Login/Registracija

NEMA DALJE Naslednik Nedeljka Bajića Baje objavio novu pesmu, publika se rasplakala: „DUGUJEŠ MI JETRU“ (VIDEO)

Gotovo tri godine Benjamin Kličić, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ i naslednik Nedeljka Bajića Baja, čekao je svojih pet minuta nakon takmičenja. I konačno dočekao. 

Iako je zbog celokupne situacije na svoju prvu pesmu čekao godinama, konačno mu se ostvarila želja da njegov prvenac napiše hitmejker Bane Opačić. 

– Oduvek sam želeo da mi baš Bane Opačić radi pesmu. Još tokom takmičenja smo se dopisivali i tad sam već izrazio tu želju i evo hvala Bogu konačno je došlo vreme za realizaciju. Sledeće nedelje ulazim u studio, nakon toga snimam spot, računam da će sve biti gotovo za mesec do dva- izjavio je Kličić za Grand Online i dodao da je Opačić ispunio sve njegova očekivanja, što govori i reakcije publike koja je imala priliku da čuje deo pesme. 

 –Prezadovoljan sam našom saradnjom i jedva čekam da pesma ugleda svetlost dana, a to će biti vrlo brzo. Za sad reakcije govore da smo uradili pravu stvar –  istakao je Bajin dvojnik koji je uživo izvođenjem svog hita napravio pravu pometnju na Instagramu.

U živom izvođenju i u pratnji klavira, Benjamin je predstavio emotivnu numeru koja je već na prvo slušanje „kupila“ publiku. 

Da je ovaj spoj pun pogodak govore i komentari, ali i emocije koje je ovaj video izazvao na društvenim mrežama.

„Kakva pesmetina, naklon odavde do neba i nazad“, „Umetnik je visoko digao lestvicu“, „Opačiću brate, sve me tvoje raskućiše! Ajde što ostanem bez para, al’ ostaću i bez jetre“, „Da tebe nema, uz šta bi ja plakala kao kišna godina?“, „Da se najeziš koliko je moćna pesma“, „Neodoljivo podseća na Nedeljka Bajića Baju“, glase komentari ispod videa Benjamina i Baneta koji možete da pogledate u nastavku. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić