Login/Registracija

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA! Bosanac priznao: „Nemam ja srce za ovo“

Na velikoj sceni ove večeri predstavili su nam e Kenan Dervišević (22) iz tima Dragana Stojkovića Bosanca i Tamara Vujačić (19) iz tima Cece Ražnatović.

Kenan se predstavio pesmama „Ja bez tebe ne mogu da živim“ i „Oči jedne žene“, dok je Tamara otpevala „Zagrli me“ i „Metak sa posvetom“, a rezultat na kraju duela bio je nerešen sa 6:6.

– Ja moram da kažem da su oboje bili bolesni… – počela je Ceca, a Viki se svađala sa kolegama iz žirija dok je njena kuma pričala.

– Ma ko to priča? – pitala je Ceca, a Viki je odmah odgovorila: – Ja, svađam se sa Milijem zato što je rekao da mene treba izbaciti iz žirija!

– Pa je l’ se pita Mili ili ova produkcija? – vikala je Ceca, a Snežana je dobacila: – Pa Mili je produkcija, kako ne znaš to Ceco?!

– Pa nije vlasnik firme! – odbrusila je Ceca, ali se Bosanac nadovezao: – A od kad je Popović ponovo vlasnik firme?

– Ceco ja njih uopšte ne bih zarezivao, nego bih otišao kod svoje takmičarke – posavetovao ju je Popović.

Kako su ostali članovi žirija nastavljali da pričaju i ubacuju mu se u reč, Popović je morao da interveniše, pa je opleo po Viki: – Alo Božurka, jesi li ti normalna?!

– Mili me nervira, sve vreme me sabotira! – branila se Miljkovićeva, a Popović je podviknuo: – Alo bre, digni glavu, uvuci s*se i gledaj napred!

Nakon ovoga usledilo je preglasavanje gde je opet bilo nerešeno sa 3:3, pa je Popović odlučio da baci novčić.

– Nemam ja srce za to  – bunio se Bosanac čiji kandidat je bio u ovom duelu.

Prilikom bacanja novčića Cecina kandidatkinja je imala više sreće, te je direktno prošla dalje dok je Bosančev kandidat završio u baražu.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić