Login/Registracija

NE ZAUSTAVLJA SE Banja Luka na nogama zbog Džordža! „Ovo je tek početak“

Čuveni roker i jedan od najiskrenijih članova žirija „Zvezda Granda“, Đorđe David, nastavlja da živi svoju rokenrol bajku koju je započeo ulaskom u žiri najpopularnijeg šoua, od kada je i interesovanje za njegove nastupe značajno poraslo. Da ne planira da stane i da i dalje ima elana i volje da svoju energiju prenese publici dokazao je ovog leta serijom sjajnih koncerata širom bivše Juge, među kojima se našao i spektakl na čuvenom Moto skupu u Banja Luci, gde je imao nastup za pamćenje.

Pored Neleta Karajlićam Galije i Van Goga, Đorđe je sa svojim bendom „Death Saw“ priredio muzički spektakl za više od 15.000 ljudi koji su se okupili na čuvenoj tvrđavi „Castle“.

O sjajnoj razmeni energije sa publikom najbolje svedoči snimak sa spektakla.

……

Kao i do sad, atmosferu su začinili odličnim rokerol repertoarom koji je svojim glasom obojila i Ivana Peters, jedan od naših najboljih vokala sa kojom je Džordž nedavno snimio i prvi lajv album. 

– To je prvi lajv album koji sam pevao u životu za svojih 56 godina. Drago mi je da sam prvi svoj lajv otpevao sa najboljom ekipom muzičara i najboljim bendom. To se desilo kada ti je suđeno i kada ti nebo da. Takođe mi je drago da mi je gost na letnjoj turneji jedan od najboljih ženskih vokala ikada- rekao je David za Grand Online i dodao da će mu koncert u Banja Luci ostati u sećanju kao jedan od najboljih koji je okupio mnogobrojne ljubitelje dvotočkaša i rokenrola.

– Odradili smo koncert koji će Banja Luka sigurno dugo pamtiti, baš kao i sami izvođači. Od početka do kraja publika nije stala, pevala je i đuskala u ritmu naših pesama, što je jasan pokazatelj da činimo pravu stvar – rekao je roker i dodao da ne planira da stane. 

-Trenutno sam u Gevgeliji (Makedonija). Stali smo na kratko piće i laganu večeru! Posle toga idemo na spavanje, a duboko oranje tek sledi – našalio se roker za naš portal. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić